palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Az ország legviccesebb, legfalánkabb és legfurcsább háziállata verseny

boomerang versenyA Boomerang csatorna az ország legviccesebb, legfalánkabb és legfurcsább háziállatát keresi. Állatrajongóknak indít versenyt a Boomerang csatorna, amely olyan örökzöld rajzfilmeket sugároz, mint a Tom és Jerry, a Bolondos dallamok, a Garfield, a Rózsaszín párduc vagy a Scooby-Doo.

A Boomerang Házikedvenc Verseny április 23-án indul a www.boomerang-tv.hu oldalon, lehetővé téve az állatrajongók számára, hogy kiemelkedő képességekkel megáldott kedvencükkel ország-világ előtt elbüszkélkedhessenek. Az egy hónapos közönségszavazásos verseny során a házikedvencek fotó vagy videó beküldésével az következő kategóriában nevezhetők:

  • A legaranyosabb – Csőrike díj
  • A legviccesebb – Tapsi Hapsi díj
  • A legfalánkabb – Garfield díj
  • A legfurcsább – Tazmán ördög díj
  • A leghasonlóbb háziállat-gazdi páros – Scooby-Doo díj
  • A legkevésbé összeillő háziállat páros – Tom és Jerry díj
  • A legtehetségesebb – Turpi úrfi / Dinó díj
  • A legszőrösebb – Maci Laci díj, Kedvenceink kedvencei -díj.

A Boomerang Házikedvenc Verseny díjátadója a Boomerang csatorna és a Rex Kutyaotthon Alapítvány közös gyermeknapi rendezvényén lesz június 11-én a Rex Állatszigeten (Bp. 4. kerület, Óceánárok utca 33.), ahol a családokat és házikedvenceiket a Boomerang csatorna népszerű hősei, többek között Scooby-Doo, kutyás bemutatók, egész napos színpadi programok, ügyességi versenyek, kézműves programok, ajándékok, háztáji farm, kisállatsimogató, pónihintó, állat-örökbefogadási lehetőség és további izgalmas programok várják. A díjátadón bemutatkoznak a Boomerang Házikedvenc Verseny győztesei, gazdáik pedig átveszik a ‘leg’-eknek járó értékes díjakat.

Az élő háziállattal nem rendelkező gyerekek is megtanulhatják a felelős állattartás alapvető szabályait a Boomerang csatorna honlapján bemutatott Virtuális kutyus nevű interaktív játék segítségével. A tanító- nevelő elemeket tartalmazó internetes játék lényege, hogy a gyerekeknek hét napon keresztül legjobb tudásuk szerint kell etetni, nevelni, gondozni a kutyusokat, amelyeket aztán szintén benevezhetnek a Boomerang Házikedvenc Versenyre.

További információ a Rex Kutyaotthon Alapítványról és a Rex Állatszigetről: www.rex.hu, www.allatsziget.hu