palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Kultur Bridge tervező-, fotó-, gyermek rajz- és zenei pályázat

kultur bridge pályázatA KulturBridge 4 műfajban és témában pályázatot hirdet. Szeretsz fotózni? Készíts képet a város szimbolikus hídjairól! Örökítsd meg, ahogy különböző kultúrák, emberek, értékrendek találkoznak.

Küldd el fotódat e-mailen a fotopalyazat@kulturbridge.com címre 2011. május 31-ig!

Alkotó ember vagy? Készíts rajzot, szobrot, design terméket vagy bármilyen képzőművészeti alkotást a négy kultur_bridge_maptermészeti elem (tűz, víz, föld, levegő) témájában! Fotózd le a művedet, és küldd be a kepzomuveszpalyazat@kulturbridge.com címre 2011. május 31-ig!

Otthon vagy a zene világában? Gondold újra a 200 éve született Liszt Ferenc általad választott darabját és készíts a zenédről egy maximum 6 perces videót! A zenei műfajtól független videót küldd el a zenepalyazat@kulturbridge.com címre 2011. május 31-ig!

Szeretsz rajzolni? Ha általános iskolás vagy és van hozzá kedved, rajzold le egy A4-es lapra, hogyan képzeled el Budapest új hídjait 100 év múlva! Az elkészült rajzot küldd el postán 2011. május 31-ig erre a címre: KULTUR BRIDGE, 1073 Budapest, Dohány u. 16-18.

A beküldött pályázatokat feltöltjük a Facebookra, a döntést a közönség és a zsűri együtt hozza. Az a pályázó, aki kategóriájában a legtöbb like-ot kapja, kétszemélyes Barcelona-i utazást nyer. További értékes nyereményeinket – amelyek között egy Olympus fényképezőgép, valamint egy Samsung Galaxy Tab is szerepel – megtekintheti honlapunkon. A szavazók között kisorsolunk egy kétszemélyes városlátogatást Prágába. A legjobb pályázatokat élőben is bemutatjuk a KULTUR BRIDGE helyszínein! További részletek és részvételi feltételek a w w w. k u l t u r b r i d g e . c o m honlapon találhatók.

Letölthető dokumentumok

kb_palyazat

kultur-bridge_flyer_hun

A szavazás 2011. június 3-tól június 20-ig tart. Eredményhirdetésre és díjátadásra a rendezvényen a sajtó jelenlétében kerül sor.