palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Az új zuglói stílusnegyed arculatpályázata (x)

Nyílt pályázatot ír ki név, logó- és arculattervezésre az új zuglói stílusnegyed.

A pályázatra egyéni és szakmai alkotók vagy szakirányú művészeti felsőoktatásban tanuló hallgatók jelentkezését várja a magánberuházás projektirodája.

Az átfogó, többfunkciós kerületi központ, a közösséget és a fenntarthatóságot helyezi előtérbe, amely új, természettel körülvett közösségi tereket, valamint otthonokat, üzleteket és irodákat integrál Budapest 14. kerületében. Az új stílusnegyed a Bosnyák tér és a Rákos-patak között, egy közel hét hektáros területen épül.

A beruházás projektirodája nyílt pályázatot hirdet, melynek célja az új ingatlanprojekt elnevezése, arculatának megtervezése. A pályázatban való részvételre egyéni és szakmai alkotók vagy szakirányú művészeti felsőoktatásban tanuló hallgatók jelentkezését várja a ZVK Projektiroda Kft.

A pályázat, a Zugló Városközpontjában elhelyezkedő, vegyes funkciójú városrész elnevezésének, fantázianevének, egyedi logójának, arculatának elkészítésére irányul, azzal a céllal, hogy egyértelműen tükrözze az ingatlanegyüttes fő üzeneteit: felelős, jövőbemutató, fenntarthatóság, új technológiák, természet- és emberközpontú, nagy zöldterület.

A pályamű legyen stílusos, egyedi, figyelemfelkeltő a mestertervet készítő Zaha Hadid építész tervezőiroda szemléletéhez hű és tükrözze a megbízó által képviselt egyedülálló értékeket.

Egy pályázó több arculati tervet nyújthat be, amelyet csak a pályázati határidőn belül fogadnak el.

Ide kattintva megtekinthetőek a pályázat leadásához szükséges anyagok és tudnivalók: https://zvkpi.hu/palyazat