palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat gyógyítást, gondozást vagy rehabilitációt szolgáló eszköz, gép vagy berendezés megvásárlásához

Gyógyászati segédeszközök pályázat

A „VICTORIA A GYERMEKEKÉRT” Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány működésének célja, hogy a köz érdekében álló gyermekkórházakat, gyermekgondozó intézményeket, hátrányos helyzetű gyermekeket segítő intézményeket – beleértve a fogyatékos gyermekek gondozására szakosodott intézményeket is – segítse, anyagi támogatásával, infrastruktúrájuk fejlesztésével.

A pályázat keretében az alapítvány egyszeri, vissza nem térítendő támogatást nyújt a kiválasztott kórházak, intézmények részére, amelyek szolgálják a fent említett célokat.

A „VICTORIA A GYERMEKEKÉRT” Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány pályázatán részt vehetnek a köz érdekében tevékenykedő gyermekkórházak, gyermekgondozó intézmények és hátrányos helyzetű gyermekeket segítő intézmények, legyenek azok bármilyen jellegű és bármilyen fenntartású intézmények. Pályázhatnak továbbá általános kórházak, feltétel azonban, hogy a megpályázandó összeg kizárólag a kórház gyermekosztályán használandó gép, berendezés vagy eszköz vásárlására fordítható.

A pályázók által elnyerhető támogatási összeg nagysága a Victoria papír, író- és irodaszerek, valamint számítástechnikai kellékanyagok 2021. július 1. és 2021. december 31. közötti időszakban Magyarországon elért forgalmának és a magánbefizetéseknek a függvénye. Az alapítvány által a jelen fordulóban maximum 5 millió forint lesz a kifizethető összeg.

Egy-egy pályázó maximum bruttó 1 millió Ft összegig nyújthat be pályázatot és egy pályázó maximum egy pályázati anyagot nyújthat be. A Kuratórium döntése ellen jogorvoslatnak helye nincs. Felhívjuk a figyelmet, hogy a pályázati összegnek nincs minimum alsó határa. A kuratórium fenntartja a jogot a résztámogatásra. Több igényelt tétel esetére kérjük, hogy a pályázatban határozzanak meg preferencia-sorrendet.

A beérkezett pályázatok elbírálása és a támogatandó intézmények kiválasztása és kiértesítése előreláthatólag 2022. március 31-ig megtörténik. A kiértesítés e-mailen, illetve amennyiben a nyertes pályázóknak nincs e-mail címe, ajánlott levélben történik.

Pályázat benyújtásának végső határideje: 2022. március 13.

A pályázat benyújtható itt !

A pályázati időszak: 2022. február 01 – március 13.

További információ
Amennyiben a pályázattal kapcsolatban bármi kérdése van, forduljon bizalommal Kökény Gyöngyihez, az alapítvány kuratóriumának titkárához levélben az alapítvány postacímén vagy elektronikus levélben a
gyongyi.kokeny@victoriaagyermekekert.hu email címen.