palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Az utca arcai fotó és slampályázat

Slammel látható fotókiállítás. Van egy jó képed? Lesz hozzá egy csomó jó szavunk. Mutasd meg egy fotód, és slam születik róla! Van egy csomó jó szóképed? Kapsz egy fotót, és mondd el slam formájában, mit gondolsz róla!

A felhívás célja egyrészt fiatal hazai fotográfusok munkáinak bemutatása, másrészt két alkotói közösség összekapcsolása. Fontosnak tartjuk, hogy a képekkel és szavakkal dolgozó alkotók találkozzanak egymással és egymás munkáinak jobb megismerésével egy inspiráló közösségi együttműködés jöhessen létre.
Téma: Az utca arcai
A válogatás módja: A beküldött pályaművekből szakmai zsűrik válogatják ki a kiállításra kerülő alkotásokat.
A pályaművek beadási határideje: 2017. november 14.
Feltételek: Egy pályázó maximum három pályaművel pályázhat, amelyből a zsűri maximum egy alkotást választ majd ki. A felhívásban sorozattal nem lehet pályázni.
Technikai paraméterek: A beküldött kép felbontása maximum 2mb, a fájl formátuma pedig .jpg legyen. A beválogatott, végleges képeknek rendelkezésre kell állniuk nyomdakész méretben és formátumban is (.tiff, 300dpi).
Pályaművek beadásának módja: Részt venni kizárólag a segédletben foglaltaknak megfelelő, egyértelmű adatokkal ellátott e-mailben lehet, a pályaművek vagy a pályaművekről készült fotók elektronikus beküldésével.
A jelentkezéseket az alábbi e-mail címre várjuk: slammellathato@gmail.com
A pályaművek beadása során a következő adatokat szükséges megadni: pályázó neve, e-mail címe, telefonszáma.
A pályaművek kiválasztása és kiállítása: A zsűrizésre 2017. november 14.-ét követően kerül sor. A kiállításra beválogatott pályaművek beküldőit 2017. november 17.-ig az alkotások beküldésekor megadott e-mail címen értesítjük.
Felelősségvállalás, felhasználási engedély: A pályázó kijelenti, hogy a beküldött pályaművek saját szellemi termékei, a felhíváson való részvételt, illetve a felhívással kapcsolatos felhasználást harmadik személy pályaművön fennálló joga nem zárja ki, illetőleg nem korlátozza. Amennyiben ezen feltételeknek nem felelne meg a pályázó, az ebből eredő következményekért felelősséget vállal, a pályázó esetleges szerzői jogsértése következményeiért a szervezőket nem terheli felelősség. A pályázó jelentkezésével hozzájárul, hogy beküldött pályaműveit a kommunikáció során – és kizárólag azzal összefüggésben – a felhívás kiírója területi, időbeli és a megjelenés módja szerinti korlátozás nélkül, a pályázó nevének feltüntetésével megjelentesse. A felhívás a szakmai zsűri döntéséig indokolás nélkül visszavonható.

Fotózsűri: Ferenczy Bálint, Norbert Perness

Nyeremények:
1 hely: kétfős, két éjszakás brnói utazás
2. hely: 10.000 forintos fotókidolgozás és két óráig egy profi stúdió használata
3. hely: 5000 forintos fotókidolgozás és két óráig egy profi stúdió használata.

Felhívás slammereknek
Tedd szóvá, amit látsz, írj slamet egy fotóról! Jelentkezz itt kommentben! A megírandó fotót a leadási határidő után (nov. 14.) pár napon belül kisorsoljuk, és elküldjük neked, hogy legyen időd gondolkodni róla. Időkorlát a megszokott 3.15, de ezt nem vesszük nagyon szigorúan. A slameket szakmai és közönségből választott zsűri véleményezi. 15 slammer jelentkezését várjuk, de ha több lesz, az sem baj 🙂

Slamzsűri: Kemény Zsófi, Péczely Dóra

Nyeremények:
A szokásos pénzdíjak, a megénekelt fotó és meglepetések.

Az utca arcai fotó és slampályázat