palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne-fotópályázat

sioagard pályázatSióagárd Község Önkormányzata a Sióagárdi Televízióval közösen pályázatot hirdet „Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne” címmel. A pályázat célja, hogy az alkotók olyan sióagárdi épületet, építményt, táj‐ vagy természeti elemet, illetve eseményt mutassanak be új, esetleg szokatlan szempontból, amelyekkel az itt élők találkoznak, számukra az ismerős, esetleg hagyományos. Fontos szempont, hogy az alkotó a megörökített környezet, esemény egyediségére, szépségére, sajátos „sióagárdi vonásaira” hívja fel a figyelmet.

A pályázat kiírója nem köti meg, hogy az elkészült alkotások mikor kerültek felvételre.
A pályázatra elektronikus úton is beküldött képek láthatóak lesznek a Sióagárdi Televízióban, valamint Sióagárd hivatalos honlapján. (www.sioagard.hu)
A pályázaton résztvevő képeket az önkormányzat a 2010.május 28‐án rendezendő Nyárköszöntő ünnepség sorozat alkalmával megnyíló kiállításon mutatja be a Sióagárdi Művelődési Házban. A díjak átadására is a programsorozat keretén belül, ünnepélyesen kerül sor.

Nevezési határidő: 2010.április 30. péntek, 19óra.

A pályázati anyagok beadásának helyszíne, és ideje: A Sióagárdi Könyvtár, nyitvatartási időben. /hétfő: 17‐19óra, szerda:10‐12 óra, péntek 15‐17óra)

A pályázat feltételei:

 • Pályázati anyag beküldését papírképen kérjük. Cím: Sióagárd, Kossuth u 9. 7171. A képek mérete, 21×30 cm (+‐ öt milliméter megengedett eltéréssel) legyen. Minden pályamű hátoldalán jól olvashatóan szerepeljen a fotóművészeti alkotás címe és a felvétel helyszíne is.
 • Kérjük a képek elektronikus úton való beküldését is, interneten, vagy adathordozón (CD, DVD) Ezek formátuma jpeg ‐ 72 dpi, 800×600 pixel legyen, és a konyvtar@sioagard.hu elektronikus címre kérjük küldeni. File‐névként az alkotó családi neve összevontan a keresztnévvel, külön szóban az alkotás/sorozat címe szerepeljen, például „KovácsJános Templom”.
 • A pályamunkák lehetnek egyedi felvételek, és képsorozatok is. Egy‐egy sorozat maximum 3 felvételből állhat.
 • Egy pályázó maximum három képpel vagy sorozattal indulhat.
 • A képek lehetnek színesek vagy fekete fehérek.
 • Kizárólag Sióagárdon készült fotókkal lehet pályázni.
 • A nevezési díj: 1000 –ezer‐ forint, melyet az önkormányzat 71900010‐10010213 számú számlájára a nevezési határidőig kell befizetni.
 • A résztvevőknek nevezési lapot kell kitölteniük, és beadniuk. A nevezési lap letölthető Sióagárd honlapjáról a http://www.sioagard.hu/konyvtar.html helyről, vagy személyesen átvehető a könyvtárban, nyitvatartási időben.

Letölthető dokumentumok:

Nevezési lap

A pályázat első három helyezettje tárgyi ajándék formájában kerül díjazásra.

Pályázati naptár

 • Beérkezési határidő: 2010. április 30. péntek, 19 óra.
 • Az eredmények kihirdetése a Nyárköszöntő ünnepség sorozat alkalmával lesz, az ünnepélyes testületi ülésen, majd megtalálható lesz a falu honlapján: www.sioagard.hu
 • A ki nem állított képek a zsűrizés után – elvihetők a sióagárdi könyvtárból
 • A kiállításon szereplő képek visszaadásának várható ideje: a kiállítás bezárását követően 2010.július 2‐tól a sióagárdi könyvtárban, vagy kérésre postán visszaküldjük.

Forrás: www. sioagard.hu