palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Tetoválás, mint életérzés fotópályázat

tattoo-fotópályázatA veszprémi FULLÁNK TATTOO & BODY PIERCING és a WWW.SZABOBALAZS.TK közös országos fotópályázatot hirdet. „Tetoválás, mint életérzés” címmel.

A pályázatra kizárólag színes digitális vagy fekete-fehér fotó küldhető be.

Pályázati feltételek:

 1. A pályázaton részt vehet minden Magyarországon élő amatőr és profi fotós.
 2. A pályázat témája a tetoválás, tetovált emberek, életképek, nyilvánosság előtt még nem szerepelt képeket kérünk beküldeni. (Életképek, portrék, környezeti portrék, elkapott pillanatok, beállított képek)
 3. Sorozatot, kép-párokat nem fogadunk el.
 4. Egy szerzőtől legfeljebb három (3) digitális fotó küldhető be.
 5. A fotókat legalább 3 megapixel méretben, jpg formátumban kérjük beküldeni. Az elküldött képhez jelentkezési adatlapot kell csatolni, amely tartalmazza a pályázó nevét, címét, telefonszámát.
 6. Az e-mail-ben küldött képek terjedelme ne haladja meg a 3 Mbyte-ot. Három nevezett kép esetén több e-mail-ben célszerű beküldeni a pályaműveket. A képek file-nevében szerepeljen a szerző családneve, keresztneve és a kép címe (Családnév, Keresztnév, A kép címe1.jpg).
 7. Ha a képek tartalma személyiségi jogokat sért, ezekért a szerző tartozik felelősséggel.
 8. A pályázó tudomásul veszi, hogy a beküldött képek elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával (kiállításával) okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.
 9. A pályázók a jelentkezési lap beküldésével szintén kijelentik és szavatolnak azért, hogy a képeken szereplő összes személy, trademark, logo, dizájnelem ill. a képeken szereplő bármilyen tárgy, személy vagy motívum felhasználási, közlési és nyilvánosságra hozási jogával írásban is rendelkeznek, azokkal szemben harmadik személynek semmilyen tulajdonjoga, anyagi vagy nem anyagi jellegű igénye nem áll fenn.
 10. A résztvevő a pályázati anyag elküldésével automatikusan elfogadja a pályázati feltételeket és egyben hozzájárul, hogy a rendezők képeiket térítésmentesen használják.
 11. A zsűri és a szervezők fenntartják a jogot, hogy amennyiben nem érkezik megfelelő számú vagy minőségű pályázati anyag, úgy nem hirdetnek győztest.

További információk

email:  tattoofotopalyazat@gmail.com

Díjazás: I., II., helyezett és közönségdíj

 • I.: Tetoválás 50.000Ft értékben
 • II.:Tetoválás 25.000Ft értékben
 • III.: Piercing 8.000Ft értékben
 • A díjak átruházhatóak, 16. éves kor alatt szülői beleegyezéssel sem áll módunkban tetoválást készíteni, 16 és 18 év között kizárólag szülői beleegyezéssel.
 • A zsűri határozata ellen fellebbezni nem lehet.

Naptár:
Beérkezési határidő:
2010. május 15. éjfél
Közönségszavazás: 2010. május 20.-tól június 20.-ig (A közönségszavazás módjáról mindenkit e-mailben tájékoztatunk)
Zsűrizés: 2010. június 25. (a legtöbb szavazatot kapott 30 fotó közül kerülnek ki a díjazottak)
Kiértesítés (E-mailben): 2010. június 26.-án

Zsűri:
Szabó Balázs – fotós
Laluk Róbert: fotós, tetováló
Kormos Bence: tetováló
Tóth Annamária

Beküldési cím: tattoofotopalyazat@gmail.com
Felvilágosítás: