palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

ÍzKép Gasztro Fotópályázat

izkep gasztro fotópályázatA LEGFINOMABB ÉTEL A LEGJOBB FOTÓN.  Lázár fotópályázatot hirdet, amely révén ötvözi az ételkészítés nyújtotta örömöket a fotózás szenvedélyével. Minden hónapban várjuk az adott gasztronómiai aktualitásról készített digitális fényképeiteket.


A beküldött képeket szakmai zsűri értékeli, amelynek elnöke: Bakcsy Árpád fotóművész. A zsűri plusz pontot ad annak, aki a kép mellé, az étel receptjét is mellékeli.

Az adott hónap gasztro fotó győztesének jutalma egy névre szólóan dedikált Az amerikai küldetés című regény-szakácskönyv és egy családi ebéd, melyet Lázár személyesen állít össze és visz házhoz.

ÍzKép GASZTRO FOTÓPÁLYÁZAT – 2010. február

Az ételfotó témája:
szerelem az ételekben

Beküldési határidő: 2010. február 28. vasárnap

Beküldési cím:
etelfoto@kovacslazar.hu

A fotópályázat részvételi feltétele

A képeket digitális formában (file-típus: JPEG, méret: hosszabbik oldal minimum 1024, maximum 3072 pixel, a képfájlok maximális mérete egyenként nem lehet nagyobb, mint 5 megabyte) várjuk az etelfoto@kovacslazar.hu e-mail címre a megjelölt határidőig, a szerző nevének és a fotó címének megjelölésével. Egy pályázó több képet is küldhet az adott témáról, egyaránt küldhető színes és fekete-fehér fotó.

Pályázni kizárólag saját készítésű fotókkal lehet, amelyek nem sértik harmadik személy jogait. Amennyiben a beadott fotók (és a mellékelt étel receptek) mégis szerzői jogot sértenek, akkor az abból fakadó bármilyen igény tekintetében a pályázó tartozik teljes körű felelősséggel. A pályázó a képek (és receptek) elküldésével automatikusan elfogadja a pályázati feltételeket és egyben hozzájárul a személyes adatainak kezeléséhez valamint a pályázati anyag (ételfotó, recept) szabad felhasználásához.

A beérkezett képeket Bakcsy Árpád fotóművész és Kovács Lázár séf értékeli, a hónap legjobb képének beküldőjét e-mailben értesítjük. A győztesnek járó díj: Kovács Lázár séf által névre szólóan dedikált Az amerikai küldetés regény-szakácskönyv, és 4 személy részére összeállított és elkészített ebéd, személyes kiszállítással Magyarország területén.

Forrás: http://www.kovacslazar.hu/

Vegán túrós pogácsa recept