palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Bandha Works jóga ösztöndíj

bandha pályázat

bwA jóga mindenki életében gyökeres változásokat hozhat, gyakorlását bármely élethelyzetben érdemes elkezdeni. Előfordulhat azonban, hogy anyagi körülményeink nem teszik lehetővé jógabérlet vásárlását, ráadásul még nem rendelkezünk annyi rutinnal, hogy otthoni gyakorlásba kezdjünk. A Bandha Works Ösztöndíj éppen az ilyen helyzetekben nyújthat segítséget, jógaiskolánk a nyertesnek három hónapra korlátlan jógabérletet biztosít.

A jelentkezők vállalják, hogy minimum heti háromszor részt vesznek az órarendi órákon – az előre közösen meghatározott időpontokban – és havi rendszerességgel elkészítenek egy beadandó esszét egy meghatározott témában.

Az ösztöndíj igényléséhez ki kell tölteni a jelentkezési űrlapot, valamint mellékelni kell motivációs levelet (egy A4-es oldal, Times New Roman 12-es betűtípus, 1,5-ös sorköz), amelyben a pályázó leírja, hogy mit adna számára ez a lehetőség, hogyan segítene elmélyíteni vagy elindítani a jóga gyakorlását és melyek azok a szempontok, amelyek nehézséget okoznak a bérlet vásárlásában. A második körben személyes elbeszélgetésre hívjuk be a kiválasztott felvételizőket, és kiválasztjuk a nyertest. A nyertes pályázó három hónapig korlátlanul látogathatja a Bandha Works jógastúdió óráit, emellett minden hónapban egy magánórán vehet részt, ahol segítséget kap a felvetődő problémák megoldásában és a gyakorlás elmélyítésében.

bandha pályázat

Pályázati időszakok

I. negyedév: január-március
II. negyedév: április-június (aktuális)
III. negyedév: július-szeptember
IV. negyedév: október-december

Letölthető dokumentum

Jelentkezési űrlap

Jelentkezési határidő: 2016. március 31., szerda éjfél.
A kitöltött jelentkezési űrlapot és a motiváció leveleket az alábbi e-mail címre várjuk: info (kukac) bandhaworks.hu

 

Részletes információ: Jóga ösztöndíj