palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Be Smart startup verseny

A Be Smart versenyeken a legígéretesebb startupok kapnak hazai és nemzetközi szereplési, valamint kapcsolatépítési lehetőséget. Az idei a 9. verseny lesz.

A BVK Be Smart versenyére bármilyen területen tevékenykedő startupok jelentkezhetnek, témamegkötés nélkül, kivéve a lisszaboni Smart Cities Summit kiállítást, ahol a tágan értelmezett smart city témakörben várják az innovatív megoldásokat.

A most meghirdetett versenyen kiválasztott startupok részt vehetnek

  • a dublini Futurscope-on, a tech világ egyik legdinamikusabban növekvő fórumán, 2019. március 28-án, bekerülhetnek aRheinland Pitch on Danube április 3-i magyarországi elődöntőjébe, amelynek győztese egyenes ágon bejut Németország legnagyobb startup versenyének düsseldorfi döntőjébe.
  • A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány vezetése alatt álló Interreg V-A Slovakia-Hungary Cooperation Program EYES projektjében szlovák és magyar intézmények konzorciuma meghirdeti, a speciálisan szlovák és magyar startupok részére szervezett, Be Smart versenyt. A nyertes kiállítói lehetőséget kap a 2019. április 4-én a Bálnában megrendezésre kerülő Budapest Startup Fórumon, amely a BDPST kísérő rendezvénye, valamint kiállíthat és részt vehet versenyzőként a nemzetközi think.BDPST Start-up Expon.
  • A portugál piac iránt érdeklődők 2019. május 21-23. között a lisszaboni Smart Cities Summit-on kapnak bemutatkozási lehetőséget.

A nyereményekről bővebben:  Futurescope – Dublin

Esemény időpontja: 2019. március 28.

A verseny nyerteseiként kiválasztott 4 startup számára a szervező partnerek biztosítják:

  • részvételt a rendezvényen, kiállítási és kapcsolatépítési lehetőséget, valamint szervezett delegációs programot
  • B2B találkozók megszervezését
  • szállásköltséget (startuponként egy főnek)

Hozzájárulás a delegált startupok részéről: utazás egyéni foglalással

Rheinland Pitch on Danube – budapesti elődöntő: Esemény időpontja: 2019. április 3.

A zsűri által kiválasztott 4 nyertes startup bekerül a 2019. április 3-i budapesti elődöntőbe, az ottani nyertes pedig a Rheinland Pich düsseldorfi döntőjén vehet részt június 24-én.

A versenyen való részvétel feltételei és jelentkezési határidők

A szervező partnerek olyan startupok jelentkezését várják, amelyek a piacra lépés fázisán már túl vannak, vagy legalább prototípussal rendelkeznek.

A kiválasztás két fordulóban zajlik.

Jelentkezési határidők

1. forduló: Írásbeli pályázatok benyújtásának határideje: 2019. január 28. (hétfő) 12:00

Kérjük, az űrlap kitöltésével együtt egy angol nyelvű one-pagert és céges logót is küldjenek a jova.timea@bvk.hu címre.

2. forduló:
A második fordulóban a bíráló bizottság által kiválasztott startupok képviselői 3 perces angol nyelvű pitch-ek keretében mutatják be vállalkozásukat a zsűri előtt. A nyerteseket a verseny után írásban értesítjük.

A 2. forduló tervezett időpontja: 2019. február 5. (kedd)

További információ: Jova Tímea, telefon: 06-30-484-0869, e-mail: jova.timea@bvk.hu

Be Smart startup verseny