palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Benyújtható a Fiatalok vállalkozóvá válása – vállalkozás indítási költségeinek támogatására kiírt pályázat

Országos Vállalkozói Mentorprogram

szechenyi 2020Hétfőtől nyújtható be támogatási kérelem a Fiatalok vállalkozóvá válása – vállalkozás indítási költségeinek támogatására kiírt pályázati felhívásra.

A 2,9 milliárd forint keretösszegű konstrukció az ifjúsági garancia program része. A program a 18-25 év közötti új egyéni vagy mikro-kisvállalkozás indítására felkészített fiatalok vállalkozásaihoz ad támogatást a kevésbé fejlett régiókban.

A pályázat keretében maximum 3 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás nyerhető el.

A pályázat révén a régiónként kiválasztott, az üzleti készségfejlesztésben tapasztalt szervezetek által megvalósítandó felkészítő programokba bevont fiatalok megszerezhetik a vállalkozásindításhoz szükséges kompetenciákat, az alapvető jogi, pénzügyi, gazdálkodási, munkaszervezési, gazdálkodási és irányítási ismereteket. A programra jelentkezők képessé válhatnak előkészíteni önfoglalkoztatóvá vagy vállalkozóvá válásuk lépéseit.

A képző, mentoráló szervezetek segítséget nyújtanak a fiataloknak üzleti tervük összeállításához, illetve az indítási időszakban tanácsadást és mentorálást biztosítanak a jogszerű és sikeres működéshez.

Pályázatról bővebben:

Fiatalok vállalkozóvá válása – vállalkozás indítási költségeinek támogatása pályázat

Pályázatírás