palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

PÁLYÁZATÍRÁS

 

KAPCSOLAT

KOVARSZKI ANDREA
06 20 4001 333
info@palyazatok.org

 

RÓLUNK

Pályázati tanácsadási területen több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk. Vállalkozásként komplex pályázati szakértői szolgáltatásokat nyújtunk Európai Uniós és hazai pályázatokhoz. Ennek keretében vállalatokra, vállalkozásokra, költségvetési és civil szervezetekre és természetes személyekre szabott pályázati tanácsadást, pályázatírást és projektmenedzsmentet is végzünk az egész országra kiterjedő ügyfélkörünk számára.

A 13 éve a közönség szolgálatába állított pályázatgyűjtő oldalunk a legkeresettebb pályázatfigyelő oldal.

Pályázatfigyelő szolgáltatásunk pályázati tanácsadással egybekötött személyre/szervezettre szabott, célzottan a megrendelő igényeinek megfelelő pályázatok összegyűjtését jelenti.

A munkánkat az adott pályázat szakmai feladataihoz értő, állandó, külső szakértőink segítik. A szakértők között építész, terület- és településfejlesztő, turisztikai, műemléki, jogi és közgazdasági végzettségű munkatársak állnak.

Eddigi megbízóink között költségvetési szervek, önkormányzatok, kulturális- és művészeti intézmények, KKV-k és magánszemélyek egyaránt megtalálhatók.

 

CÉGADATOK

Alapító, tulajdonos: Kovarszki Andrea

Adószám: 55796769-1-24

Szakmai tanulmányok: terület-és településfejlesztés, műemlékvédelmi- és turisztikai- és  európai uniós szakértő, geográfus

30 éves szakmai tapasztalatom komplex rálátást biztosít egy fejlesztendő területre. A pályázatok elkészítésénél a pályázati cél, megvalósítandó fejlesztés mellett a pályázó teljes gazdasági-, társadalmi környezetét vizsgálom, figyelembe véve a pályázó “hozott” állapotát.

Székhelyünk Békéscsabán van. Munkánkat co-working irodákban Budapesten a XIII. és XI. kerületben és Győrben végezzük.

Aktívan részt veszek több közösségi projektben, többek között tematikus magazinok szerkesztőjeként és zenei szerkesztőként közösségi rádiózásban.

 

A pályázatok és szakterületek, amivel érdemes hozzánk fordulnia

  • Műemlékfelújítás, kulturális örökség, kulturális együttműködések, építészeti projektek, ingatlanberuházás
  • Turisztika fejlesztések, szálláshelyfejlesztés, falusi turizmus
  • Terület- és településfejlesztés, határon átnyúló fejlesztések, vidékfejlesztés
  • Vállalkozásfejlesztés, telephelyfejlesztés, foglalkoztatás
  • Keratív ipar, divatipar, dizájnipar, művészetmenedzsment, külpiacra jutás

Kérjen ajánlatot pályázatírási szolgáltatásainkról! Töltse ki és küldje be az alábbi adatlapot a kapcsolatfelvételhez és az előminősítéshez!

 

 

A palyazatok.org weboldal és munkatársainak célja a legszélesebb spektrumban segíteni a  pályázókat és a pályázatkiírókat.

 

   Egyéb szolgáltatásaink

Keresőoptimalizálás (SEO) a magyar és nemzetközi piacokra

Keressen bennünket!