palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Beszélgetések a jövőről – esszépályázat

Milyen technikai kihívások várhatók az elkövetkező 15-20 évben, milyen hatásai lesznek ezeknek a világban és Magyarországon? 600 000 Ft össz-pénzdíjazású esszépályázat a „Beszélgetések a jövőről” sorozat technológiai  témakörében.

A „Beszélgetések a jövőről” sorozat technológiai témakörében a HVG-ben és a hvg.hu oldalán folyó vitához kapcsolódva hirdetett pénzdíjazású esszépályázatot az Aquincum Institute of Technology.

A téma: milyen technikai kihívások várhatók az elkövetkező 15-20 évben, milyen hatásai lesznek ezeknek a világban és Magyarországon?

A bírálók első sorban azt várják, hogy az egyes pályaművek vagy egy-egy konkrét technológiai területre (pl. AI, IoT, robotika, automatizáció stb.), vagy a technológia egy ágazatra (gazdaság, társadalom stb.) gyakorolt hatásaira koncentráljanak.

Pályázati feltételek:

A pályázat beadási határideje: 2018. december 31.

Eredményhirdetés: 2019. március közepe.

Mindenki pályázhat, aki 2018. december 31-ig nem töltötte be a 25. életévét. Csoportos pályázat esetén a korhatár valamennyi szerzőre érvényes.

A pályamű terjedelme: maximum 10 000 karakter (grafikonok, fényképek, táblázatok nem számítanak be a terjedelmi korlátba).

Díjazás:

  • Első díj: 300 000 forint
  • Második díj: 200 000 forint
  • Harmadik díj: 100 000 forint

A pályázatokat a dora@beszelgetesekajovorol.hu e-mail-címen elektronikus formában kell benyújtani.

Beszélgetések a jövőről – esszépályázat

Beszélgetések a jövőről facebook oldal