palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Beton és festék falfestő pályázat

beton_és_festék_pályázatA Műcsarnok falfestő pályázata 6-16 éves gyermekek számára! FESD ÁT A SZÜRKE FALAKAT, TEDD SZÍNESSEBBÉ A KÖRNYEZETEDET! A pályázat célja, hogy lehetőséget teremtsen a gyermekek számára megtapasztalni a falra festés örömét, valamint az alkotás szabadságának az érzését. Emellett szeretnénk, ha a pályázatban résztvevő fiatalok megismerkednének a köztéri művészet (public art) műfajával. Igény szerint egy falfestéssel kapcsolatos előadáson, foglalkozáson is részt vehetnek a pályázni vágyók, egy tanóra keretében.

A pályaművekről készült dokumentációs anyagot előreláthatólag a Műcsarnok Menü Pont galériájában mutatjuk be 2011-ben.

Pályázati feltételek: A pályázatra 6-16 éves korú gyermekek egyéni vagy csoportos alkotásait várjuk. Bármilyen falfestménnyel lehet pályázni, amely egy erre a célra kijelölt falfelületre készült. A technika szabadon választható. A beérkezett anyagot szakmai zsűri bírálja el, a döntésről e-mailben küldünk értesítést. A legizgalmasabb művek alkotói jutalomban részesülnek, illetve minden pályázó és érdeklődő részt vehet a pályázat záró rendezvényén.

Pályázónként egy pályaművel lehet jelentkezni. A falfestményről dokumentációs anyagot: az alkotásról készült fotókat  és/vagy az alkotás folyamatát megörökítő videofelvételt várunk.  Az fotókat jpg formátumban, maximum 300 dpi felbontásban (1181×1181 pixel), videofelvétel esetén annak YouTube-ra feltöltött linkjét kérjük e-mail-ben elküldeni a betonpalyazat2009@gmail.com címre.

Kérjük a fájlnevet a minta szerint megadni: pályázó neve_alkotás címe.jpg (például: nagy kinga_folyamat.jpg)

Letölthető dokumentum

palyazati-adatlap-beton

A pályázaton való részvételhez szükséges jelentkezési adatlapot a pályázati felhíváshoz mellékeljük, melyet kitöltve, doc formátumban kérjük csatolni a pályázati anyaghoz.

Beküldési határidő: 2011. május 30.

További információ a pályázattal és a falfestést bemutató előadással kapcsolatban: betonpalyazat2009@gmail.com