palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Biciklis pályázat fiataloknak (Józsefváros)

A Józsefvárosi Önkormányzat pályázatára 14 és 26 év közötti fiatalok jelentkezését várják kerékpár vásárlására, illetve a biztonságos kerékpáros közlekedést kiegészítő vagy karbantartáshoz szükséges eszköz vásárlásának támogatására.

Kik jelentkezhetnek? 14 és 26 év közötti diákok, akik legalább 6 hónapja folyamatosan kerületi bejelentett lakóhellyel rendelkeznek, és közép- vagy felsőoktatási intézmény nappali tagozatának aktív tanulói, hallgatói.

Az elnyerhető támogatás

  • Kerékpárvásárláshoz legfeljebb 75 ezer forint támogatásra lehet pályázni,
  • kerékpáros eszköz támogatására pedig legfeljebb 25 ezer forintra.
  • A teljes pályázati keretösszeg 2 millió forint.

Feltétel: Pozitív elbírálás esetén a támogatás feltétele, hogy a nyertes pályázó eredményesen vegyen részt az Önkormányzat által meghatározott, ingyenes közúti közlekedési elméleti, városi közlekedési gyakorlati és elsősegélynyújtási ismereteket nyújtó elméleti és gyakorlati képzéseken.

Határidő

A pályázatok benyújtásának határideje: 2023. augusztus 31.

A jelentkezés módja

Az érvényes pályázás feltétele:

  • a kitöltött pályázati adatlap és mellékletei
  • illetve az arra jogosult aláírása.

Letölthető dokumentum

pályázati adatlap

Biciklis pályázat

A pályázat beadásának módja:

  • a pályázatokat a Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal Kerületgazdálkodási Ügyosztályára (1082 Budapest, Baross u. 63–67., III. em. 311.) személyesen vagy postai úton „Kerékpárpályázat 2023” jeligére vagy
  • elektronikusan hitelesített módon, a hiánytalanul kitöltött pályázati adatlapon a zoldpalyazat@jozsefvaros.hu e-mail-címre lehet benyújtani.

Kérdése van? A pályázattal kapcsolatos további felmerülő kérdéseivel a +36 1/459 2576-os, a + 36 1/459 2119-es telefonszámokon, illetve a zoldpalyazat@jozsefvaros.hu e-mail-címen keresheti munkatársainkat.