palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

BigOne – Mérlegen a tudásod: országos szakmai verseny

Idén immáron 5. alkalommal kerül megrendezésre a BigOne játék, mely egy sikeres és nagy múltú online vetélkedő, ahol kiderül, vajon milyen auditorok lennétek?!  A fődíj: utazás Rómába!

A háromfős csapatoknak egy virtuális irodában egy tanácsadó és könyvvizsgáló cég munkatársaként kell konkrét üzleti esetekhez megoldást találniuk. A legjobbakra értékes nyeremények várnak, és a fődíj: utazás Rómába!

2. helyezett csapat: Sziget-hetijegy
3. helyezett csapat: Sziget-napijegy

3 fős csapatok jelentkezését várjuk. A játék október 9-én indul, de a csapatok bekapcsolódhatnak ugyanakkora eséllyel a játékba később is egészen október 24-ig. Végeredményt november végén hirdetünk – ekkor kiderül, melyik csapat viheti el a fődíjat.

A játék célja kettős:

1. Megtapasztalhatjátok, milyen feladatok várnak egy nagy múltú könyvvizsgáló cég munkatársaként.

2. Komoly szakmai kihívást jelentő feladatot teljesíthettek, amelynek tétje is nagy, hiszen a verseny végén a legszínvonalasabb teljesítményeket kimagaslóan díjazzuk.

Ha pedig kedvet kaptál, hogy a valóságban is kipróbáld, milyen a KPMG-nél könyvvizsgálóként karriert építeni, jelentkezz álláshirdetésünkre a kpmg.hu Karrieroldalán.

Regisztrálni már lehet a verseny honlapján. A játék 2012. október 9-én veszi kezdetét, mely három hétig tart. Ne maradj le róla, jelentkezz még ma két barátoddal! A versenyre a nevezés díjtalan.

További információk:
www.bigone.hu
www.facebook.com/kpmginhungary