palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Boldog Gyerekszív fotópályázat

gyerekszivBoldog Gyerekszív néven fotópályázatot hirdet a Szlovákiai Református Keresztyén Egyház Diakóniai Központja Nyilas Misi Karácsonya akciója keretében. A pályázat témájában olyan alkotásokat várunk, ahol a gyerekek őszinte boldogsága, mosolya, öröme kerül előtérbe. Pályázni lehet mindenkinek, feltétel nélkül.

Egy pályázó legfeljebb 3 képet küldhet be.

Formai követelmény: A beküldött kép legalább 800 kB , legfeljebb 10 MB legyen. Legkisebb oldala érje el az 1200 képpontot.
Pályamunkákat emailban, jpg formátumban a ciposdoboz.sk@jobbadni.hu címre várjuk. A fotók elnevezésének tartalmaznia kell a szerző nevét, a fotó alkotásának helyét, idejét és a kép címét is (pl. kis_peter_marcelhaza2009_karácsonyi_csillogás.jpg). Kérjük az alkotót, hogy egy bemutatkozó levelet is mellékeljen doc. formátumban ahol a fájl megnevezés a szerző neve legyen. A levél elején tüntesse fel személyes adatait (név, születési időpont, pontos lakhely, e-mail és telefonos elérhetősége). A levél tartalma az adott kép/képek története legyen, képenként kb. 5 mondatban.


Beérkezési határidő:
2009. november 20, 24:00

Eredményhirdetés:
2009. november 27-e után közzé tesszük az interneten a legjobb 15 képet, rangsor nélkül.

A kiválasztott 15 legjobb kép árverésre kerül, ahol a képeket bárki megvásárolhatja. A bevétel teljes mértékben a Nyilas Misi Karácsonya programot támogatja. Lehetséges továbbá egy vándorkiállítás a beérkezett képekből.  A képek személyiségi jogokat nem sérthetnek, ennek következményei a szerzőt terhelik. A szerző ennek feltételeit az alkotások beküldésével elfogadja.
A képekre november 20-a után bárki tehet árajánlatot a ciposdoboz.sk@jobbadni.hu címen a kép adatainak pontos megjelölésével. Az összes kép javasolt legalacsonyabb ára 10 €.
A képek legkésőbb 2010. március 15-ig a legmagasabb árajánlatot tevő tulajdonába kerülnek, lehetőségeinkhez mérten A4 es formátumban bekeretezve. A képekre bárki szavazhat november 20-a után, a Facebook közösségi portálon a Nyilas Misi karácsonya néven alapított csoportban.
A szavazatok irányadóak, de nem döntőek a 15 kép kiválasztásánál. A fotók kiválasztásánál profi és amatőr fotósok segítenek.

A képek megtekinthetőek lesznek továbbá, itt : http://galeria.cserkesznet.sk/v/bgy/
Nyilas Misi Karácsonyáról bővebben itt olvashat: http://galeria.cserkesznet.sk/v/csapatokkepei/marcelhaza/LZkep/cscs/nymk/
További információ: ciposdoboz.sk@jobbadni.hu

Forrás: http://galeria.cserkesznet.sk/v/csapatokkepei/marcelhaza/LZkep/cscs/nymk/