palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Borkommunikáció fotópályázat

A Budapesti Corvinus Egyetem MKI Borkommunikáció kurzusa és a Századvég Kiadó bor témájú fotópályázatot hirdet.


Pályázhat minden, 18 éven felüli természetes személy, legfeljebb 10 darab, eddig nem publikált képpel − bor, szőlő, szüret, borfogyasztás témában.

A képeket szakmai zsűri bírálja, Jaksa Tímea fotográfus vezetésével. A kiválasztott képek alkotói megjelenési lehetőséget kapnak a 2018 nyarán megjelenő Borkommunikáció kötetben, az alkotó nevének feltüntetésével. Minden résztvevő oklevelet kap.

Az első három helyezett tárgyjutalomban is részesül, a Bortársaság jóvoltából.

  • 1. helyezett: Borsuli-kóstoló két fő részére (szabadon választott témákra, a szabad helyek függvényében: https://www.bortarsasag.hu/hu/borsuli/temak/)
  • 2. helyezett: WineFolly kötet és két palack Sauska Tokaj Brut pezsgő
  • 3. helyezett: hármas Bortársaság-borválogatás

Jelentkezési űrlap ITT.

A képek elbírálása anonim módon történik, ezért kérjük, a képek fájlneve megkülönböztető jelige legyen, és tartalmazza a készítés helyét és évszámát (alsó vonalakkal elválasztva, a példa szerint: franciacorta1_balatonfured_2017; franciacorta2_tokaj_2016); a fotókon ne szerepeljen vízjel.

A pályázáshoz kérjük, töltsék ki az űrlapot, és a jeligét és sorszámot tartalmazó fájlnevű képeket küldjék el a borkommunikacio@gmail.com címre. A szerzői és a személyiségi jogokkal kapcsolatos nyilatkozatot a pályázati űrlap tartalmazza.

A képeket csak elektronikusan kell benyújtani (nem szükséges kinyomtatni), JPEG formátumban, legmagasabb képminőségben. A fényképek felbontása a rövidebb oldalon legalább 1500 pixel legyen.

A képeket ide küldhetik: borkommunikacio@gmail.com
Beküldési határidő: 2018. február 28.

Eredményhirdetés: 2018. március 31-ig.
További információ kérhető az e-mail-címen vagy privát üzenetben a Borkommunikáció Facebook-oldalon: https://www.facebook.com/borkommunikacio/