palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

brainooo – ötletfejlesztési program fiataloknak

A brainooo program célja, hogy a középiskolás és egyetemi tanulmányaikat kezdő, elsősorban mérnöki, ipari formatervezési, illetve művészeti érdeklődésű fiatalok, de bárki más számára is lehetőséget biztosítson az ötletfejlesztés módszereinek megismerésére és elképzeléseik felhasználható formába öntésére.

A brainooo az ötlet fogalmától, az ötletelési módszertanokon keresztül egy projektként megfogalmazott ötlet elkészítéséig tartó ívet fedi le.

A brainooo  KiBu új ötletfejlesztési programja 16-23 éveseknek.

Hogyan jelentkezz?
A brainooo jelentkezésre nem egy ötletet várunk tőled, hanem téged szeretnénk megismerni. Online regisztráció helyett készíts egy videót azokról a tárgyakról, amik a legjobban kifejezik, ki vagy te. Lehet ez egy eszköz, egy tárgy, egy könyv – ami foglalkoztat, érdekel.
A maximum 2 perces, saját kreativitásodnak és ízlésednek megfelelő videót töltsd fel egy tetszőleges videómegosztó oldalra és 2018. március 25. éjfélig küldd el a linket a brainooo@kibu.hu címre egy rövid, maximum 100 szavas leírással kiegészítve. Az e-mail tárgyában tüntesd fel a teljes nevedet.
Megnézzük és kiértékeljük a videókat és kiválasztjuk azokat, akikkel személyesen is találkozunk egy beszélgetésre. A programban maximum 8-10 főt tudunk fogadni.

További információ
2 hetente 4 óra, összesen 8 hét (4 alkalom)
2018. április – május
Programvezető: Nemes Attila
Jelentkezési határidő: 2018. március 25. 00:00

brainooo – ötletfejlesztési program fiataloknak