palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Bridge Budapest Ösztöndíj Újságíróknak

BridgeBudapest A Bridge Budapest Ösztöndíja Újságírók számára, k1-2 hetes ún. árnyékprogram a LogMeInnél, az NNG-nél, a Prezinél vagy a Ustreamnél tapasztalatszerzés céljából.

A Bridge Budapest lehetőséget ajánl, arrahogy Magyarországról indult, sikeres internetes vállalkozások belső folyamatait mutathasd meg és fedezhesd fel San Franciscóban, Bostonban és Budapesten. Meglátogathatod a cégeket a Szilícium-völgyben, követheted az alapítókat, kérdezheted őket a  döntéseikről, a lehetőségeikről, a trendekről és a motivációkról. A Bridge Budapest  finanszírozza az utazást (repülőjegyet és szállást), és segít a program megszervezésében. Évente legfeljebb 5 újságírónak biztosítanak lehetőséget.

Hogy jelentkezhetsz?

Mutasd be magad és a médiumod. Válaszolj az űrlap kérdéseire videón, rögzítsd a válaszaidat bármilyen kamerával:

  • Miért fontos, hogy az emberek megismerjék ezeknek a cégeknek a történeteit?
  • Mi változik, ha az emberek megismerik ezeket a történeteket?

A videóról

Válaszolj a fenti kérdésekre angolul. Bármilyen kamerával rögzítheted a válaszaidat, majd küldd/cssatold az űrlaphoz linkként. A válaszok együtt ne legyenek hosszabbak 2 percnél.

A videót kérjük, hogy töltsd fel a vimeo.com-ra és a linket másold az űrlapba.

A bemutatkozásról
Angolul készítsd el. Használhatsz Wordöt, PowerPointot, Prezit, Soundcloudot vagy bármi mást, ami a legjobban segít kifejezni a gondolataidat és megmutatni a szakmai tapasztalatodat.

Készíts linket prezi vagy wetransfer.com segítségével a bemutatkozásodról, és azt másold be az űrlapba.

A jelentkezés folyamatos.

LINK: http://bridgebudapest.org/join-us