palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Bridge Budapest Ösztöndíj

BridgeBudapest Ösztöndíj tehetséges magyar fiatalok (egyetemisták, frissen végzettek stb.) számára. Az ösztöndíj 1 hónapra érvényes, tapasztalatot és inspirációt szerzésre nyújt lehetőséget,  olyan cégeknél, mint a Bridge Budapest alapító cégei. A világ minden tájáról fogadnak ösztöndíjasokat a LogMeInhez, az NNG-hez, a Prezihez vagy a Ustreamhez, Budapestre.

Miért érdemes jelentkezni?

Minden nap újabb és újabb ötletek születnek. Az emberek ötleteket fejlesztenek és megvalósítják azokat. Minden ötlet mögött áll egy ember és többnyire egy cég is. A Bridge Budapest lehetőséget kínál arra, hogy felfedezhesd ezeknek a cégeknek a belső folyamatait, a legizgalmasabb internetes cégeknél San Franciscóban, Bostonban, Izraelben, a Távol-Keleten vagy éppen Budapesten.

 A 6-8 legmeggyőzőbb jelentkezőt  várják ez a lehetőség.

A választott területen egy mentor segít eligazodni az adott cégnél.

Az ösztöndíjas a program alattaz alábbi eszközöket használhatja: okostelefon, retúr repülőjegy, szállás, biztosítás, költőpénz, segítség a vízum intézéshez.

Aktív részvétel megbeszéléseken a cégnél.

Az ösztöndíj ideje alatt  legalább  2 meetuphoz  kell csatlakozni a városban.

Készíts:

4 blogposztot az élményeidről az utazás alatt; egy 5 perces filmet egy okostelefonnal. A film ezekre a kérdésekre keresi a választ:

  • Mit profitáltál a programból?
  • Mi volt a legfontosabb tapasztalatod az ösztöndíj során?
  • Melyek voltak a legmeghatározóbb élményeid?
  • Min szeretnél változtatni az ösztöndíj után?

Jelentkezés

Ki kell tölteni a honlapon található űrlapot: http://bridgebudapest.org/join-us

A jelentkezés beadását követően újabb feladatokat kapnak a továbbjutók.

  • A jelentkezés kezdete: 2014. március 7.
  • Jelentkezési határidő: 2014. április 7.
  • Kiválasztási időszak: 2014. április–július
  • Az ösztöndíj kezdete: 2014. július-augusztustól

Videó a jelentkezéshez

Válaszolj az alábbi kérdésre! Vedd fel magad bármilyen kamerával, és küldd/csatold a válaszodat angolul az űrlapon, linkként. A válasz ne legyen hosszabb 1 percnél:

Számodra mi az az 5 dolog, ami kell a globális sikerhez?

Kérjük, hogy a vimeo.comra töltsd fel a videót, és annak linkjét másold az űrlapba. A videó linkjének csatolásával elfogadod, hogy a videót megoszthatjuk nyilvános felületeinken.

A bemutatkozásról
Mutasd be magad, és csatold angolul a bemutatkozásod. Használhatsz PowerPointot, Prezit, Soundcloudot vagy bármit, ami alkalmas arra, hogy kifejezze a gondolataidat, a képességeidet. Készíts a bemutatkozásból linket, és ezt másold be az űrlapba, akár Prezi vagy wetransfer.com használatával.

Az eredményekről e-mailben értesítünk, és azt nem indokoljuk. Kérünk, hogy akkor jelentkezz, ha ez számodra így elfogadható.

További információ: Pistyur Veronika

 LINK: http://bridgebudapest.org/join-us