palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Bringázz a munkába! videópályázat

A Bringázz a munkába! (Bam!) kampány keretében a Magyar Kerékpárosklub és a Mobile 2020 projekt videókészítő versenyt ír ki az alábbi 2 kategóriában: (1) Kerékpározás a munkába és (2) Kerékpározás az iskolába.
A 3-3 legjobb pályamű készítője értékes díjazásban részesül. A beérkezett pályaműveket szakmai zsűri bírálja el.

 

A zsűri tagjai:

 • Zsűrielnök: M. Tóth Géza filmrendező, a Színház- és Filmművészeti Egyetem tanára, a KEDD Stúdió vezetője.
 • László János, a Magyar Kerékpárosklub Elnöke
 • Mezei Csaba, a Mobile 2020 projektvezetője, Regionális Környezetvédelmi Központ (REC)

A pályázat feltételei:

 1. technikai feltételek: amatőr minőség, AVI, MPEG formátum (Youtube-ra feltölthető)
 2. a videó 60-90 mp-es lehet
 3. összeférhetetlenség: nem pályázhat, aki a Magyar Kerékpárosklub vagy a REC dolgozója, vezetőségi tagja vagy annak családtagja, közeli hozzátartozója.
 4. az elkészült pályaműveket valamilyen publikus és ingyenes fájlmegosztó szolgáltatás oldalára kérjük feltölteni, a videó letöltési url-jét (nem pl. Youtube vagy Vimeo, stb. linket!) pedig az alább elérhető pályázati űrlapon kérjük megadni. (A videók a későbbiekben Kerékpárosklub youtube csatornájára lesznek feltöltve, és nyilvánosak lesznek.)
 5. jognyilatkozat: Pályázó a pályázat benyújtásával elfogadja, hogy a beküldött pályaművek a forrás megjelölésével bárhol térítésmentesen felhasználhatók és feldolgozhatóak, a felhasználás és feldolgozás módjai a pályázó által utólag sem korlátozhatóak. A felhasználás pénzbeli vagy bármely egyéb ellentételezéshez, feltételhez (a forrásmegjelölés kivételével) nem köthető. Pályázó a pályaművében szereplő, szerzői jogvédelem alá eső szellemi alkotások (pl. zene) felhasználására a hatályos jogszabályok szerint, megfelelő joggal kell rendelkeznie. A jogosultság fennállását a Pályázat kiírója nem vizsgálja. Pályázó az ilyen szellemi alkotások jogtiszta felhasználásáért korlátlan felelősséget vállal, a felelősség bármilyen megszegése esetén a jogkövetkezményeket kizárólag ő viseli, ide értve a a jogsértéssel a Pályázat kiírójának okozott anyagi és nem anyagi kár megtérítését is.
 6. A videók beküldésének határideje: 2013. november 6. este 23:59 perc

I. Első kategória – téma: Kerékpározás a munkába

60-90 mp-es, zenés videóklip, amelyben saját kerékpáros munkábajárási tapasztalatokat kell megörökíteni és vicces, lendületes formába öntve prezentálni

NYEREMÉNYEK

 • 1. helyezett: 1 db Neuzer összecsukható kerékpár
 • 2. helyezett: 1 db POLAROID XS20 sisakkamera
 • 3. helyezett: 1 db Bagaboo futártáska

II. Második kategória – téma: Kerékpározás az iskolába

60-90 mp-es, amatőr videóklip, amelyben saját kerékpáros iskolábajárási tapasztalatokat kell megörökíteni és vicces, lendületes formába öntve prezentálni

NYEREMÉNYEK

 • 1. helyezett: 1 db Sony Action Cam profi sisakkamera
 • 2. helyezett: 1 db POLAROID XS20 sisakkamera
 • 3. helyezett: 1 db Bagaboo futártáska

Bővebb információ: http://kerekparosklub.hu/videopalyazat