palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Budapest Bábszínház gyerek-vers-pályázat!

Budapest BábSzínház pályázatA Budapest Bábszínház verspályázatot hirdet 3-12 éves gyerekeknek! Készülő előadásunk, a Hajnali csillag peremén – mackóélet és mackóálom egy részben kortárs magyar költők friss gyerekverseit dolgozza fel. Ezeket a verseket híres felnőtt költők írták gyerekeknek. Kíváncsiak vagyunk, hogy 2010-ben a gyerekek milyen verset írnának gyerekeknek és/vagy felnőtteknek.

A Budapest Bábszínház verspályázatot hirdet 3-12 éves gyerekeknek!Készülő előadásunk, a Hajnali csillag peremén – mackóélet és mackóálom egy részben kortárs magyar költők friss gyerekverseit dolgozza fel. Ezeket a verseket híres felnőtt költők írták gyerekeknek. Kíváncsiak vagyunk, hogy 2010-ben a gyerekek milyen verset írnának gyerekeknek és/vagy felnőtteknek. Formai és tartalmi kötöttség nélkül várjuk az új, eddig még sem az írott, sem az elektronikus sajtóban meg nem jelent költeményeket. Egy pályázó egy verset küldhet.

A pályázat beadási határideje: 2010. december 20.

A pályázatokat a hajnalicsillagperemen@gmail.com e-mail címre várjuk, kizárólag elektronikus formában. A pályázatokat háromtagú zsűri bírálja el: Erdős Virág, Lackfi János és Varró Dániel.

Az eredményt 2010. december 28-án, a Hajnali csillag peremén bemutatója után tesszük közzé a Budapest Bábszínház honlapján. A legjobb gyerekköltők családi tiszteletjegyet kapnak a Hajnali csillag peremén általuk kiválasztott előadására, a legeslegjobbak játék mackót is hazavihetnek.

Tovább a színdarab oldalára

Kapcsolat

Címünk: 1062 Budapest, Andrássy út 69.
telefon: +36 1 321 5200

Forrás: http://budapestbabszinhaz.hu