palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Magyarország egy napja fotópályázat

Magyarország 1 napjaÁltalános iskolások, középiskolások, figyelem! 2011 szeptember 22.-e,  Magyarország egy nagy napja lesz: ezen a napon TI, fiúk-lányok sokasága, ragadhattok fényképezőgépet (vagy épp hasonló kvalitásokkal bíró high-tech mobiltelefont), hogy megörökítsétek az ország egy napját; majd képeiteket feltöltsétek az internetre, egyrészt, hogy azokat megmérettessétek, másrészt, hogy olyan dokumentáció álljon össze belőlük, mely ritkán látható módon jeleníti meg az ország életét, egyetlen napot kiragadva, a TI szemszögetekből feldolgozva.

A cél, hogy olyan (történetekkel, leírásokkal is ellátott) fotók tömegei készüljenek el estére, melyek az ország életével kapcsolatosak. Ez tehát a téma, egyéb kikötés nincsen. Legyen szó érzésekről, gondolatokról, örömről, optimizmusról, bánatról, véleménynyilvánításról, problémákról, vagy épp elégedettségről, bármi jöhet!

A legkiválóbb alkotások létrehozói értékes nyereményekben részesülnek! A fotókból kiállítás is nyílna.

Egyebekért és regisztrálásért keressétek fel a tanarblog.hu/magyarorszagegynapja honlapot, vagy facebook-os csoportunkat. A regisztráció és a részvétel is ingyenes!

Jelentkezési lap elérhető innen is: http://tanarblog.hu/magyarorszagegynapja/34-2011/1738-magyarorszag-egy-napja-jelentkezesi-lap

Web: http://tanarblog.hu/