palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Nyerj az iskoládnak kutyás állatvédő oktatást állatvédő asztali naptárral!

zoldzebraPályázz, hogy nyerj egy ingyenes állatvédői oktatást kutyás bemutatóval, valamint egész osztályodnak és tanáraidnak egy-egy szép és hasznos állatvédő asztali naptárat, minden héten érdekes és tanulságos történetekkel, hasznos tanácsokkal az állatokról és a felelős állattartás mikéntjéről.

A pályázatunk határideje: 2011.01.02.
Címünk: kardosszilvi@gmail.com vagy jutka@zoldzebra.hu

FONTOS!!!! A pályázó az e-mailben feltétlenül tüntesse fel:

 • Nevét
 • Iskolája nevét
 • Megyéjének nevét
 • Osztályát
 • Pályázati kategóriáját

Pályázati feltételek

 1. Intézményvezetői hozzájárulás kötelező. A pályázó csak az iskola intézményvezetőjének hozzájárulásával ellátott pályázattal nyerhet iskolai kutyás oktatóórát! Kérjük, az adott intézmény vezetője e-mailben (kardosszilvi@gmail.com) értesítse az Egyesületet, hogy hozzájárul a kutyás oktatás megtartásához. A pályázó intézményének vezetője az elbírálás határidejéig (2011. jan. 7.), pótolhatja ezt a hozzájárulást amennyiben az nem érkezik meg a pályázattal egyidőben. Ha a hozzájárulást az intézményvezető nem adja meg, akkor az egyesület más pályázót választ nyertesnek, de a pályázó maga ez esetben is megkapja a személyes ajándékát.
 2. Életkorra vonatkozó feltételek Minden általános- és középiskolában tanuló diák pályázhat, kortól függetlenül.
 3. Kategóriák részletezése
  1. 1. kategória pályázati feltétele: Az egyesület saját autóval és raktárral nem rendelkezik, azokat önkéntesek felajánlásába tudja csak megoldani. Ezért a pályázók tudomásul veszik, hogy amennyiben az egyesület az összegyűjtött plüssállatokat nem tudja azonnal elszállítani, akkor a pályázók azt saját belátásuk és lehetőségük szerint a.) tárolják az elszállításig, b.) saját hatáskörben megoldják az elszállítást az egyesület által megadott helyszínre. Pályázat módja: fotózzátok le a plüssök kupacát és a fotót a plüssállatok számával leírva küldjétek el e-mailen a kardosszilvi@gmail.com címre. Mindenkit kérünk, aki nem lesz benne az első 10 helyezettben, hogy döntse el az összegyűjtött plüssöket át akarja-e adni a Zöld Zebra Egyesületnek vagy sem. Amennyiben az átadás mellett döntenek az osztályok, kérjük a rugalmas együttműködést ebben, hiszen Egyesületünk tagjai mind önkéntesek, szabadidőnkben és saját autóval tudunk tenni az állatvédelemért. Lehetséges, hogy hosszabb időre lesz szükségünk ahhoz, hogy átvegyük. Ezeknek az osztályoknak 1 darab naptárat tudunk felajánlani, hogy ne maradjon a gyerekek erőfeszítése jutalom nélkül.
  2. 2. és 3. kategória pályázati feltétele: A beküldött képi anyagokat digitális formában kérjük, e-mailben csatoltan küldeni. Egy pályázó a 2. kategóriában összesen 5 db képpel pályázhat, melyek mérete minimum 1000pixel x 1000pixel. A 3. kategóriában az anyagok file mérete nincs meghatározva, de a kisfilm alkategóriában egy film nem lehet hosszabb 2 percnél. Kivitelezési korlátokat nem szabunk, bármilyen technikával dolgozhatnak a pályázók.
 4. Pályázat beküldése: A pályázó az e-mailben a levél tárgyának “Zöld Zebra pályázat 2010” címet írja be, a levélben pedig írja le iskolája nevét, címét, osztályát és nevét. Beküldési cím: kardosszilvi@gmail.com Amennyiben a postafiók a nagy számú pályázati anyag beérkezése miatt betelik és az elküldött anyag hibaüzenettel visszaérkezne, akkor kérjük, másnap küldd újra!
 5. Elbírálás: A pályázatokat a Zöld Zebra Egyesület vezetősége bírálja el, a pályázatban megadott szempontok alapján. Az elbírálás legfőképpen aszerint történik, hogy mely pályázó munkája illik leginkább az Egyesület által képviselt állatvédelmi törekvésekhez. A honlapunkon szereplő információk és a youtube-on rólunk található kisfilmek alapján (néhány tipp: A Zöld Zebra Egyesület foglalkozása a Halacska Óvodában; A Zöld Zebra 2008-ban; A Zöld Zebra 2009-ben) lehet ezekről tájékozódni, de bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk (ami nem a konkrét pályázati anyaggal kapcsolatos). Az Egyesület országos hatókörű, a pályázatban nem élveznek előnyt egyes régiók avagy intézmények. VI. Egyéb feltételek A nyertes pályázó és iskolája hozzájárul a róla készült fotóknak az egyesület honlapján és egyéb kiadványain való megjelentetéséhez.

A pályázók által beküldött anyagokat (fotókat, filmeket, plakátokat, stb.) az egyesület szabadon felhasználhatja kiadványaiban és honlapján, függetlenül attól, hogy a pályamű kapott-e helyezést.

Számítunk az iskolavezetők rugalmas együttműködésére, hogy ezeknek az oktató óráknak megfelelő helyszínt és időpontot biztosítsanak. Igény szerint meg tudjuk tartani az egész iskola előtt, kiválogatott néhány osztálynak, illetve egyedi kérésre csakis a nyertes osztálynak.

A Zöld Zebra egyesület fenntartja a jogot, hogy bármely kategóriában, bármely résztvevő pályázatát kiválaszthassa a fődíjra (azaz a 2012-es naptárban való megjelenésre), függetlenül attól, hogy a pályázó bekerült-e a helyezettek közé!

Web: http://www.zoldzebra.hu/

kutya