palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Budapest Bank – Üzleti siker honlappal díj

A Budapest Bank díjat hirdet mikro-és kisvállalkozások részére. Azt a honlapot keressük, amely felhasználóbarát módon, sikeresen támogatja a termékek/szolgáltatások hatékony értékesítését. A jó honlap ma már elengedhetetlen a cég életében, hiszen az internetelérés terjedésével egyre többen keresnek és vásárolnak a weben. Nagyon fontos azonban, hogy milyen is a weboldal. A logikus, átlátható felépítés, az online rendelési és fizetési lehetőség, az olyan extra szolgáltatások, mint a kalkulátor, a fórum vagy a tájékoztató cikkek mind olyan megoldások, amelyek a potenciális vevők számára vonzóvá teszik a céget.

Díjunkkal azokat a jól működő vállalkozásokat akarjuk elismerni, amelyek az interneten könnyen megtalálhatók, a weboldalukon egyszerű eligazodni és megrendelni a terméket, emellett számos pluszinformáció is a látogatók rendelkezésére áll.

A pályázat végén két nyertest hirdetünk!

Az egyik fődíjat a Budapest Bank vezetőiből és független szakértőkből (Geszti Péter, az OKEGO kreatív igazgatója; Csontos Zoltán, a Netpincer.hu ügyvezető igazgatója; Koleszár Péter, a Honlap.hu vezető tanácsadója; Országh Kitti, az Origo.hu újságírója) álló zsűri választja ki.

Ezenkívül a szakmai zsűri további 10 jelöltet is választ, közülük kerül ki a közönségdíjas. Ezen vállalkozások honlapjára a Budapest Bank oldalán az odalátogatók októberben két héten át szavazhatnak.

Pályázzon most!

A pályázatra azon cég jelentkezhet, amely

  • éves nettó árbevétele nem haladja meg a 100 millió forintot
  • Magyarországon bejegyzett székhellyel rendelkezik
  • többségi magyar tulajdonnal működik
  • nem folyik ellene csődeljárás, felszámolás vagy végelszámolás

Kérjük, kitöltés előtt olvassa végig a kérdőívet, mert nincs mód a menet közben való mentésre és visszatérésre, illetve tekintse át a pályázatra vonatkozó részletes útmutatót!

A pályázatokat 2012. szeptember 10. (hétfő) és 2012. október 5. (péntek) között várjuk. Nevezési díj nincs!

Díjak:

szakmai zsűri nyertesének

  • 1 db legújabb típusú IPad
  • honlapelemzés a Honlap.hu-tól (100 ezer forint értékben)

közönségszavazás nyertesének

  • 1 db legújabb típusú IPad
  • honlapelemzés a Honlap.hu-tól (100 ezer forint értékben)

A díjátadóra 2012. novemberében kerül sor ünnepélyes keretek között.

 Forrás: http://www.budapestbank.hu