palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Budapest Bike Maffia pólótervező pályázat

Pénzdíjazásos pólótervező pályázat azokért az iskolásokért, akiknek tanszerre sem jut. Te alkoss, mi intézzük a többit!Kreatív vagy, és a meló miatt nincs időd önkénteskedni? Most segíthetsz olyan iskolás gyerekeken, akik közül sokaknak a színes ceruza is ritka érték.


A Budapest Bike Maffia adománygyűjtő civilszervezet iskolai tanszerré konvertálja a tehetséged, és ezért még pénzt is kapsz. Összesen 200 bringás tematikájú pólót kell eladnunk a webshopunkon keresztül ahhoz, hogy 150 gyereknek tudjuk biztosítani a legalapvetőbb tanszereket a szeptemberi iskolakezdéshez. Ha többet adunk el, még több gyereken tudunk segíteni, ehhez kell a segítséged. Te alkoss, mi intézzük a többit!

Egyedi pólót tervezel, amit mi népszerűsítünk az egész városban.

Tervezz bringás témájú pólót, és rajta leszünk, hogy minél többen tekerjenek, sétáljanak az utcákon vagy fetrengjenek a fűben a te cuccaidban. Mi is szeretjük, ha szabadon szárnyal a fantázia, keretek azonban mégis vannak, lejjebb olvashatsz arról, milyen alkotásokat várunk (technikai elvárások). A legjobbakat szakmai zsűri választja ki, nem egy tehetségtelen cégvezető ízlésére vagy bízva.

Megkapod érte a péndzdíjat a helyezésed alapján!

Az első három terv pénzdíjazásban részesül, majd a kiválasztott mintával ellátott pólókat a webshopunkban is árulni kezdjük.

Gyerekeken segítesz!

Az eladott pólókból származó nyereségből tanszereket vásárolunk olyan falvakban, kistelepüléseken élő gyerekeknek, akiknek már egy ceruzakészlet vagy egy füzetcsomag is óriási segítség az iskolakezdéskor. A falvak, az iskolák és a gyerekek kiválasztásában az ezen a téren tapasztalt Age of Hope csapata segít nekünk.

Ez fog történni

A pályázat elsősorban grafikusoknak szól, de azok is jelentkezhetnek, akik jól bánnak a Photoshoppal, és tartani tudják a technikai feltételeket. Nézd meg a webshopban a jelenlegi mintákat!

Töltsd le az általunk megadott póló mockupot, tervezd meg a pólómintát, majd küldd el nekünk a bbm [kukac] bbm.hu-ra 2017. május 24.-ig.

A szakmai zsűri kiértékeli a pályázati anyagokat, majd 2017. június 1-én kihirdetjük az első három helyezettet, akik pénzdíjazásban részesülnek. Lesz egy negyedik nyertes is, akinek a tervét a BBM Facebook oldalán 2017.május 24-31. között zajló közönségszavazással választjuk.
A nyertes mintákat pólókra nyomjuk, majd a Bike Maffia webshopján keresztül elérhetővé tesszük mindenki számára, legalább 150 iskolásnak akarunk segíteni, ehhez 200 pólót kell eladnunk. A gyerekek a nyereségből vásárolt tanszereket az iskolakezdés előtt megkapják, így hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy sikeresebben részt tudjanak venni az oktatásban.

A lényeg

Pályázni lehet a Budapest Bike Maffia számára készített bringás tematikájú egyedi mintával, amely női és férfi pólóra nyomva is jól mutat. A terveket ide, a bbm [kukac] bbm.hu-ra várjuk „póló design pályázat” tárggyal 2017. május 24-ig. Kérjük, hogy amikor a mintát / mintákat küldöd, a teljes nevedet is írd az e-mailbe. Fontos lesz a közönségszavazásnál.

Fontos időpontok

  • 2017.05.24. éjfél eddig fogadjuk a terveket, aztán lezárjuk a pályázatot
  • 2017.05.24. – 05.31. közönségszavazás a bbm-hu-n; ezzel párhuzamosan a szakmai zsűri is értékeli a beérkezett pályázatokat
  • 2017.05.01. eredményhirdetés
  • 2017.06. 2.felétől elindul a webshop-értékesítés
  • 2017.08.17. a diákok megkapják a tanszereket az iskolakezdés előtt

Díjak

  • 1. helyezett: 50 ezer forint pénzdíjazás
  • 2. helyezett: 30 ezer forint pénzdíjazás
  • 3. helyezett: 20 ezer forint pénzdíjazás

A szakmai zsűri tagjai:

Nikon One – Grafikus, illusztrátor
Blik Dani – Grafikus, Art Director
Jakócs Dorka – Képző / tetováló művész

Technikai elvárások
A terveket 10 vagy 12-es tömörítésű JPEG vagy PNG formátumban várjuk, de a forrást file-t ne töröld, szükség lesz rá!

Töltsd le!
Itt töltsd le a mockupot! (31MB)
Dolgozhatsz photoshopban, mert a fullkolor pólókat is meg tudjuk nyomni, vagy vektorban. Ha utóbbit választod és szitára dolgozol kérjük, hogy a minta ne legyen több 3 színnél!
A stílust rádbízzuk. Korcsoportot nem határozunk meg, viszont adunk némi kapaszkodót.
A legfontosabb, hogy legyen menő! Nagyon nem baj, ha tartalmazza a pozitív punkságot. Lehet forradalmi, de lehet minimalista, lehet grunge vagy épp letisztult. Valahol, kicsiben vagy nagyban mindenképp jelenítsd meg a Bike Maffia nevet!
A mintának ne legyen negatív üzenete.

Pályázati oldal: Budapest Bike Maffia pólótervező pályázat