palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Budapest Kerámia Kft. alkotói pályázat

A Budapest Kerámia Kft. művészeti pályázatot hirdet lelkes, fiatal művészpalánták, valamint a szakma neves, már elismert keramikusai számára. A pályázat 1 éven keresztül zajlik, melynek végén megrendezésre kerül a Budapest Kerámia által rendezett kiállítás.

Két kategóriában várjuk a jelentkezők munkáit.

1. “AMATŐR” kategória

A pályázat leírása:
Ezt a kategóriát azok számára írtuk ki, akik kerámia-művészettel szeretnek és szeretnének a jövőben  foglalkozni, de korukból, ill. eddigi kevesebb tapasztalatukból/tanulmányaikból adódóan még nem tartoznak a szakma ismert művészei körébe, nem kaptak még sok lehetőséget, hogy bemutathassák elképzeléseiket.

A pályázat menete:
A pályázat folyamatos 1 éven át, negyedéves szakaszokra bontva. A  jelentkezők minden egyes szakaszban 1-1 alkotást küldhetnek be, melyekre honlapunkon lehet szavazni. Egy-egy háromhavi blokk leteltével lezárjuk az adott szavazást, és új negyedéves időszak kezdődik. A lezárt negyedév legtöbb szavazattal rendelkező pályázója  25.000 Ft értékű nyereményben részesül, melyet üzletünkben vásárolhat le.

Egy évad – 4 pályázati szakasz – leteltével (2013. december végén) az első öt legtöbb szavazatot elnyerő résztvevő a “PROF” kategória elismert keramikusművészeivel közösen állíthatja ki saját műveit a Budapest Kerámia Kft. által rendezett kiállításon. A kategória kiállítói között a szakmai zsűri egy 100.000 Ft értékű fődíjat ítél oda, melyet a nyertes levásárolhat üzletünkben.

A jelentkezés feltételei:

  • 1 db fotó beküldése az alkotásról online formában (min. 800 x 600 px méretben)
  • a email tárgymezőbe kérjük beírni: “Pályázat_amatőr_[jelentkező neve]”
  • az email törzsszövegébe kérjük beírni: teljes név, életkor, lakcím, telefonszám, e-mail cím, az alkotás megnevezése (pl.”szuflé-tál”), rövid bemutatkozás (opcionális)
  • beküldési e-mail cím: hedi.s@bpkeramia.hu
  • beküldési időszak: 2013. január 25-től folyamatosan.

2.  ”PROF” kategória

A  pályázat leírása:
Ezt a kategóriát azok számára nyitjuk, akik már szakmabeli, rutinos alkotóként tartják magukat számon, de szeretnek és szeretnének a jövőben is megragadni minden lehetőséget, hogy alkotásaik egyre szélesebb körben ismertté váljanak. Emellett egyetértenek elképzelésünkkel, miszerint az új keramikus-generációt kiállítási lehetőséggel is támogatni kell.

A pályázat menete:
A  pályázat folyamatosan tart egy éven át és kéthetente mutatunk be egy-egy új alkotót választott munkáival. (A már bemutatott alkotások is folyamatosan láthatók maradnak az oldalon, egészen az év végéig.)
Minden művész max. 3-3 alkotással szerepel, melyekre a honlapunkon lehet szavazni. A szavazók körében legkedveltebb alkotások év végén kiállításra kerülnek, ezzel lehetőséget teremtve az “amatőr” kategória legjobbjainak egy közös, magas-színvonalú bemutatkozásra.

A beküldés:

  • fotók beküldése a munkákról online formában (min. 800 x 600 px méretben)
  • az email tárgymezőbe kérjük beírni: “Prof_[alkotó neve]”
  • az email törzsszövegébe beírni: teljes név, telefonszám, email cím, az alkotás megnevezése
  • beküldési cím: hedi.s@bpkeramia.hu
  • beküldési időszak: 2013. január 25-től folyamatosan (igény szerint várható megjelenési dátumot előre tudunk egyeztetni)

Egyeztetés és további információ e-mailben vagy telefonon:

Somogyi Hédi
hedi.s@bpkeramia.hu
+36 70 339 01 27

Forrás: Budapest Kerámia Kft. alkotói pályázat

Noivalto-Fesztival_2023