palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Budapest Kerámia Kft. alkotói pályázat

A Budapest Kerámia Kft. művészeti pályázatot hirdet lelkes, fiatal művészpalánták, valamint a szakma neves, már elismert keramikusai számára. A pályázat 1 éven keresztül zajlik, melynek végén megrendezésre kerül a Budapest Kerámia által rendezett kiállítás.

Két kategóriában várjuk a jelentkezők munkáit.

1. “AMATŐR” kategória

A pályázat leírása:
Ezt a kategóriát azok számára írtuk ki, akik kerámia-művészettel szeretnek és szeretnének a jövőben  foglalkozni, de korukból, ill. eddigi kevesebb tapasztalatukból/tanulmányaikból adódóan még nem tartoznak a szakma ismert művészei körébe, nem kaptak még sok lehetőséget, hogy bemutathassák elképzeléseiket.

A pályázat menete:
A pályázat folyamatos 1 éven át, negyedéves szakaszokra bontva. A  jelentkezők minden egyes szakaszban 1-1 alkotást küldhetnek be, melyekre honlapunkon lehet szavazni. Egy-egy háromhavi blokk leteltével lezárjuk az adott szavazást, és új negyedéves időszak kezdődik. A lezárt negyedév legtöbb szavazattal rendelkező pályázója  25.000 Ft értékű nyereményben részesül, melyet üzletünkben vásárolhat le.

Egy évad – 4 pályázati szakasz – leteltével (2013. december végén) az első öt legtöbb szavazatot elnyerő résztvevő a “PROF” kategória elismert keramikusművészeivel közösen állíthatja ki saját műveit a Budapest Kerámia Kft. által rendezett kiállításon. A kategória kiállítói között a szakmai zsűri egy 100.000 Ft értékű fődíjat ítél oda, melyet a nyertes levásárolhat üzletünkben.

A jelentkezés feltételei:

  • 1 db fotó beküldése az alkotásról online formában (min. 800 x 600 px méretben)
  • a email tárgymezőbe kérjük beírni: “Pályázat_amatőr_[jelentkező neve]”
  • az email törzsszövegébe kérjük beírni: teljes név, életkor, lakcím, telefonszám, e-mail cím, az alkotás megnevezése (pl.”szuflé-tál”), rövid bemutatkozás (opcionális)
  • beküldési e-mail cím: hedi.s@bpkeramia.hu
  • beküldési időszak: 2013. január 25-től folyamatosan.

2.  ”PROF” kategória

A  pályázat leírása:
Ezt a kategóriát azok számára nyitjuk, akik már szakmabeli, rutinos alkotóként tartják magukat számon, de szeretnek és szeretnének a jövőben is megragadni minden lehetőséget, hogy alkotásaik egyre szélesebb körben ismertté váljanak. Emellett egyetértenek elképzelésünkkel, miszerint az új keramikus-generációt kiállítási lehetőséggel is támogatni kell.

A pályázat menete:
A  pályázat folyamatosan tart egy éven át és kéthetente mutatunk be egy-egy új alkotót választott munkáival. (A már bemutatott alkotások is folyamatosan láthatók maradnak az oldalon, egészen az év végéig.)
Minden művész max. 3-3 alkotással szerepel, melyekre a honlapunkon lehet szavazni. A szavazók körében legkedveltebb alkotások év végén kiállításra kerülnek, ezzel lehetőséget teremtve az “amatőr” kategória legjobbjainak egy közös, magas-színvonalú bemutatkozásra.

A beküldés:

  • fotók beküldése a munkákról online formában (min. 800 x 600 px méretben)
  • az email tárgymezőbe kérjük beírni: “Prof_[alkotó neve]”
  • az email törzsszövegébe beírni: teljes név, telefonszám, email cím, az alkotás megnevezése
  • beküldési cím: hedi.s@bpkeramia.hu
  • beküldési időszak: 2013. január 25-től folyamatosan (igény szerint várható megjelenési dátumot előre tudunk egyeztetni)

Egyeztetés és további információ e-mailben vagy telefonon:

Somogyi Hédi
hedi.s@bpkeramia.hu
+36 70 339 01 27

Forrás: Budapest Kerámia Kft. alkotói pályázat

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

palyazatok.org will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.