palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

BUSHO VIVAZ Spotverseny 2010

busho pályázatA sikeresen lezajlott 2. életREklám rövidfilmversenyt követően máris itt a BuSho következő felhívása, melyet ezúttal a Sony Ericssonnal közösen hirdetnek meg! A felhívás célja, hogy a szeptemberi 6. BuSho fesztivál spotját a Sony Ericsson legújabb modelljével a HD kamerával ellátott Vivazzal kell leforgatni. A legjobb 3 alkotó és a közönségdíjas hazaviheti a készüléket!

BUSHO VIVAZ SPOTVERSENY 2010
A BuSho és a Sony Ericsson meghirdeti a Budapest Short Nemzetközi Rövidfilm fesztivál spot felhívását, amelynek célja, hogy a fesztivál 2010-es befutó- és reklámfilmjét az alkotók a Sony Ericsson Vivaz modelljével készítsék el. A Sony Ericsson Vivaz 3.2 colos, 360×640 képpont felbontású, 16:9 képarányú érintőkijelzővel rendelkezik, de megtalálható még benne a GPS navigáció, Wi-Fi, HD minőségű 720p videórögzítésre képes 8.1 megapixeles kamera is.

Bemutató film: http://www.youtube.com/watch?v=49LHr7VN34U&feature=fvsr

Az pályázók két tematikára küldhetik be terveiket június 10-ig, majd az előzsűri döntését követően 30 alkotónak 3 fordulóban lesz lehetősége, hogy megvalósítsa filmtervét a HD telefonnal. A filmeknek minimum 25 maximum 30 mp-eseknek kell lennie. A három tagú zsűri dönt arról, hogy mely 15 spot lesz az idei fesztivál 15 versenyfilm blokkjának a felvezetője illetve, hogy ki az a 3 alkotó, aki a verseny végén hazaviheti a készüléket.

A közönségszavazás online zajlik majd, és mind a 30 elkészült filmre lehet voksolni. A közönségszavazás nyertesének díja is egy Vivaz telefon. Egy alkotó maximum 3 filmtervvel nevezhet. A győztes filmek bemutatójával egybekötött hivatalos eredményhirdetés és díjkiosztó 2010. augusztus 31-én lesz a 6. Budapest Short Nemzetközi Rövidfilm Fesztivál megnyitóján.

Minden filmen szerepelnie kell az alábbi szövegnek narrációval vagy feliratban:
SZÜNET UTÁN FILMSZÜRET vagy KÉRSZ EGY RÖVIDET?
6. BuSho Nemzetközi Rövidfilm Fesztivál 2010. szeptember 1-5.

www.busho.hu

A kiválasztott filmek ezen kívül felkerülnek a 2010-es Best of BuSho dvd-re.

Az esemény szervezője a Gombolyag Alapítvány és az LWp kommunikáció, támogatói pedig a Film.hu és az Asifa Hungary.

Letölthető dokumentumok

Pályázati kiírás

Versenyszabályzat

Nevezési lap

Illusztrációk

Forrás: http://www.busho.hu