palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Cirkuszban jártam! rajzpályázat

CIRKUSZBAN JÁRTAM! rajzpályázatA Gyermekcentrum Kiemelten Közhasznú Alapítvány rajzpályázata. Hamarosan itt a gyereknap és alapítványunk ingyenes gyereknapi játszóháza is! Ebben a játszóházban minden a gyerekek kedvencéről, a cirkuszról fog szólni. Ebből az alkalomból pályázatot hirdetünk, amely lehetőséget ad a gyerekeknek arra, hogy kifejezhessék azt, mit jelent számukra a cirkusz.

Készíts el egy, a cirkuszi látogatásod alkalmával szerzett élményeidet, benyomásaidat ábrázoló képet! Azt, hogy te milyennek látod a cirkuszt.

Képedet bármilyen technikával megvalósíthatod. Nincs másra szükséged, csak néhány színes ceruzára, festékre, színes papírra, ollóra, ragasztóra és a fantáziádra!

A legügyesebbek értékes ajándékcsomagokat nyernek.

NEVEZÉSI KATEGÓRIÁK:

  • első korcsoport: 5-6 évesek
  • második korcsoport: 7-8 évesek

Versenyen kívül kisebbek és nagyobbak alkotásait is örömmel bemutatjuk!

ELBÍRÁLÁSI SZEMPONTOK: Kreativitás, egyedi megoldások, technikai kivitelezés, tematikai kapcsolódás a pályázat témájához.

A pályázat egyetlen technikai megkötése, hogy a pályaművek A/4 méretben készüljenek, a felhasználandó anyagok tekintetében minden versenyzőnek szabad kezet adunk. A rajz hátoldalán feltétlenül szerepeljen a gyermek neve, életkora és intézménye, csoportja/osztálya.

A PÁLYAMUNKÁK BEKÜLDÉSE: A pályamunkákat az alábbi címre várjuk(postán, vagy személyesen): Gyermekcentrum Alapítvány, Fejlesztő kuckó Családi napközi, 5100-Jászberény, Attila u. 12.

Beküldési határidő: 2011. május 20.

Eredményhirdetés: 2011. május 28.-án, a gyerknapi rendezvényünkön.

Infó: fejlesztokuckocsana@gmail.com vagy 30/863-2283

Forrás: http://www.fejlesztokucko.hu