palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Civil Rapid Randi – pályázat kreatívoknak

A magyar civil szervezetek és a kreatív ügynökségek felé ismét külön felhívással fordul az ARC. A szervezők a 17. ARC kiállításon 5-11 plakáthelyet biztosítanak azoknak az alkotásoknak, amelyek a legszellemesebben, legkreatívabban mutatják be valamely civil szervezet tevékenységét, egy-egy projektjét. A minél sikeresebb pályázatok érdekében a Magnet Bank egy rapid randi keretében lehetőséget biztosít civil szervezetek és kreatív ügynökségek, grafikusok számára az ismerkedésre, annak érdekében, hogy fontos társadalmi kérdések minél figyelemfelhívóbban jelenhessenek meg az ARC pályázatán.

KIKET VÁRUNK?

Bízunk abban, hogy számos kreatív ügynökség, grafikus vállal közösséget jó civil kezdeményezésekkel, és ajánl fel pro bono segítséget annak érdekében, hogy a nagyközönség előtt megmutasson egy-egy fontos társadalmi ügyet.

A másik oldalon, azokat a civil szervezeteket várjuk, akik szeretnék megmutatni az ARC többszázezer látogatója előtt értékeiket, missziójukat, de a kreatív megvalósulás terén segítségre szorulnak.

MI AZ A KREATÍV RAPID RANDI?

A MagNet Bank szeretne segítséget nyújtani abban is, hogy a lehetséges partnerek egymásra találjanak: 2017. június 12-én, egy rapid randi keretein belül alkalmat adunk az ismerkedésre civilek és kreatívok között. Itt jó ügyek találhatnak olyan kreatív partnerre, aki formába önti és segít megmutatni azokat.

A rapid randin  5-5 perc van az ismerkedésre egy-egy civil és kreatív szakember között, utána a gong jelzésére partnert cserélnek a jelenlévők, hogy további lehetséges együttműködő felet ismerhessenek meg. Miután minden fél bemutatkozott egymásnak, a jelenlévők kiválaszthatják, hogy kivel szeretnének a továbbiakban együttműködni. A részvétel – természetesen – mindkét fél részére ingyenes.

HOGYAN JELENTKEZHETEK A RAPID RANDIRA?

2017. május 29-ig a civilrapidrandi@magnetbank.hu címre küldött e-mailen keresztül várjuk azoknak az ügynökségeknek, grafikusoknak a jelentkezését, akik szívesen tesznek a saját eszköztárukkal a civil szervezetek társadalmi céljaiért.

Ugyan itt várjuk azoknak a civil szervezeteknek a jelentkezését, akik szívesen megmutatnák magukat az ARC nyilvánossága előtt, de nincs kreatív partnerük, lehetőségük annak megfizetésére.

Az esemény jellegéből adódó korlátok miatt a jelentkezés nem jelent garanciát a részvételre. A pályázó civil szervezetek közül a résztvevő kreatív szakemberek választják ki, hogy kikkel szeretnének személyesen is találkozni a randin. A részvételt a MagNet Bank munkatársai e-mailben igazolják vissza a jelentkezők részére a randi időpontját megelőző héten.

HOL ÉS MIKOR LESZ A KREATÍV RAPID RANDI?

Időpont: 2017. június 12. (hétfő) 9.00-13.00 óra
Helyszín: MagNet Bank Zrt., 1062 Budapest, Andrássy út 98.
Civil Rapid Randi – pályázat kreatívoknak