palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Civil Sziget 2014

szigetA Sziget Kulturális Menedzser Iroda Kft. pályázatot hirdet civil szervezetek és a civil társadalommal együttműködő közintézmények számára a Sziget 2014 fesztiválon (2014. augusztus 13-18.) a fesztivál Civil Sziget elnevezésű programhelyszínén való megjelenésre.

Pályázatot nyújthatnak be azok a – legalább egy éve működő – szervezetek (egyesületek, alapítványok), illetve olyan közcélú intézmények, amelyek tevékenysége elsősorban a 16-35 éves korosztály részvételére, nevelésére, integrációjuk segítésére, problémáik megelőzésére, illetve megoldására épül, és amelyek a fesztivál sajátos körülményeihez igazodó programot kívánnak megvalósítani.
Az Iroda a nyertes civil pályázóknak a részvételhez, és a Civil Szigeten megvalósítandó programjához szükséges alap technikai és fizikai feltételeket biztosítja.
A pályázat leadásának (internetes lezárásának) határideje 2014. április 18.
A bírálás eredményét 2014. május 20-ig lesz közzétéve.
A pályázatot kizárólag elektronikus úton lehet benyújtani. Mivel a pályázat, és ezt követően a programszervezéssel kapcsolatos kommunikáció az interneten folyik, a pályázat elengedhetetlen feltétele legalább egy, működő, rendszeresen figyelt e-mail cím.
A részletes pályázati felhívás, további információk, valamint a pályázati online űrlap 2014. március 12.-től a www.sziget.hu/civilsziget oldalról érhető el.