palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Csak a szépre!-fotópályázat

csakaszepreMost rajtatok a sor! A Csak a Szépre! blog ugyanis meghirdeti első fotópályázatát, melyben az általatok beküldött képek versengenek két kategóriában.

A téma: “A szépség a részletekben rejtezik”, így természetesen a blog szelleméhez igazodó, Budapesten készült fotókra számítunk.

A kategóriák nemes egyszerűséggel a színes, valamint a fekete-fehér képek között oszlanak meg, minden egyes pályázó egy-egy fotóval nevezhet a versenyre kategóriánként.

A képeket a fotós nevével (vagy nicknevével) és a kép címével ellátva a retekblog (kukac) gmail (pont) com címre várjuk, a beküldési határidő 2009. augusztus 28-a, péntek.

A beérkezett pályázatokból előzetes zsűrizés után tíz színes és tíz fekete-fehér elődöntőst egy jubileumi Szépségkoktélban teszünk közzé, ahol már Ti, kedves olvasók szavazhattok a kommentekben a kategóriák győzteseiről!

A legtöbb szavazatot kapott kép elkövetője gazdagabb lesz egy Csak a Szépre! pólóval és még egy kisebb meglepetéssel! A póló színét és méretét természetesen a győztes választhatja ki. Fontos még, hogy “természetes” képeket várunk, ne a Photoshopolt változatokról szóljon a verseny.

Az esetlegesen felmerülő kérdéseket az említett e-mail címre, vagy ennek a posztnak a hozzászólásaiba várjuk!

Addig is jó kattintgatást és sok szerencsét mindenkinek!

Forrás: http://csakaszepre.blog.hu/