palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Csipegető csibe fotópályázat

A Játék Anno országos pályázatot hirdet, Csipegető csibe fotópályázat névvel. A pályázat célja, bemutatni a Magyar Lemezgyár egy emblematikus darabját a Csipegető Csibét, fotómontázs formában. A cél, hogy az elméjét megmozgassa a pályázó és a Csipegető Csibét minél érdekesebb, kreatívabb formában ábrázolja.

Pályázók köre: Mindenki, aki 14. életévét betöltötte.

A pályázat részletei

Egy Játékos tetszőleges számú Pályázatot küldhet be. A Pályázat olyan digitális montázskép, amelyen csibét egy tetszőleges háttérbe elhelyez a játékos.

A Játékban részvét vehet, aki a Játék időtartama alatt regisztrál a www.facebook.com/jatekanno oldalon lévő „CSIPEGETŐ CSIBE FOTÓPÁLYÁZAT” alkalmazáson és ott elfogadja a játékszabályzatot.

Hogyan lehet pályázni:A http://www.facebook.com/jatekanno oldalon található CSIPEGETŐ CSIBE FOTÓPÁLYÁZAT nevű alkalmazás használatával.

Díjazás: 

Az applikációba feltöltött pályaművek között a http://www.facebook.com/jatekanno oldalon Facebook szavazás dönt a nyertesekről. A 10 legtöbb like-ot kapott alkotás készítői kerülnek díjazásra.A nyertes Játékosok kihirdetésére 2013. október 19-én kerül sor.

  • A közönségszavazáson legtöbb szavazatot kapott tíz kép egy kiállításon vesz részt a Játékszerek Anno… kiállítóterem és bolt-ban.
  • 1. helyezett: 15.000 Ft-os vásárlási utalvány (mely levásárolható a Játékanno webáruházban, vagy a Játékszerek Anno… Kiállítóterem és Bolt-ban és egy Poós Zoltán: Állami Áruház (kiadja a Collective Art) könyvet.
  • 2-10 helyezettek között magyar lemezjátékok hasonmásai kerülnek kisorsolásra.
  • A Szervező kisorsol továbbá a Pályázatokra szavazók között: hetente 30 db Csipegető csibét és 3db Állami Áruház c. könyvet.

Határidők:

Pályázat kezdete: 2013.09 27.

Pályázat vége: 2013. 10.18.

Eredményhirdetés: 2013. 10. 19.

Az itt meg nem említett részletek a www.facebook.com/jatekanno oldalon találhatók.