palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Schönherz Mátrix 2013 animációs pályázat

Itt a lehetőség, hogy kipróbáld magad egy új műfajban: a Mátrixban! A Mátrix egy olyan animáció, amelyet a BME Schönherz Kollégium oldalán mutatunk be a több, mint 5000 érdeklődő egyetemistának. A kollégium ablakait színes képpontokká alakítjuk, amelyek így egy 32×26 pixeles óriáskijelzővé varázsolják az épület oldalát. Tervezd meg a szerkesztő használatával a legjobb animációt, majd illessz hozzá egy ütős hangsávot! Ha munkád benne van a három leglátványosabb és leghumorosabb pályaműben, bemutatjuk azt a Rákóczi híd töltésén ülő közönségnek.

A régebbi animációkat megtalálod a Schönherz Óriáskijelző oldalán, az animációszerkesztőt pedig innen töltheted le – ezen az oldalon a program mellett hasznos tanácsokat is találsz. Várjuk a maximum 180 másodperces művedet (.q4x fájl) az info[@]oriaskijelzo.hu címre! Leveledbe ne felejtsd el beleírni a teljes nevedet és az egyetemedet, illetve egy-két érdekességet, amit érdemes tudni rólad és az alkotásodról!

A pályázat beadásának határideje: 2013. október 1., 12:00

A pályázatban való részvételi szándékodat kérlek, jelezd ennek az ívnek a kitöltésével.

A művedet így nevezd el: NEMQPA_alkotasod-neve.q4x (szóközök nélkül)

A Schönherz Óriáskijelzőről olvass itt bővebben: Oriaskijelzo.hu, és itt találod a Mátrix hivatalos Facebook-eseményét.

Üdvözlettel,
a Mátrix rendezőcsapata (a zsűri)

Angol nyelvű kiírás

This year, we accept submissions from people who are not members of the groups at the Qpa or even attending to BME. Make your animation with AnimEditor and be in the top three contestants who can see their work on the wall of Schönherz Youth Hostel. You can find the previous animationshere and the AnimEditor software here. Send your at most 180-second animation (.q4x file) to this address: info[@]oriaskijelzo.hu – don’t forget to give your full name, university and some thoughts about yourself.

Deadline: 1th October 2013, 12:00 a.m.

Please, submit your name and email here, if you would like to participate in the competition.

File name criteria: NEMQPA_name-of-your-animation.q4x (no spaces)

Facebook-event for the Matrix