palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

CSR Piac 2015

csrpiac2015ffA KÖVET Egyesület 2015-ben negyedik alkalommal rendezi meg az Európa több országában évek óta nagy népszerűségnek örvendő CSR Piac kiállítást. A CSR Piac a CSR Europe által 2005-ben útjára indított kezdeményezés (CSR MarketPlace), amely informális környezetben biztosít lehetőséget a vállalati társadalmi felelősségvállalás jó gyakorlatainak megosztására.

A legrangosabb hazai CSR esemény vonzereje a személyes tapasztalatcsere lehetőségében rejlik. A piactér standokból épül fel, ahol a kiállító vállalatok bemutatják a CSR területén bevezetett innovatív és példaértékű megoldásaikat, megosztják tapasztalataikat az érdeklődőkkel. Az egész napos kiállítást neves hazai és külföldi szakemberek előadásai, szakmai workshopok és kerekasztal-beszélgetések színesítik.

Magyarország kormánya a Nemzeti CSR Cselekvési Tervben nagy hangsúlyt fektet a felelős foglalkoztatásra, valamint a kis- és középvállalkozások szerepére. Ezzel összhangban a CSR Piac eddig megszokott kategóriái mellett 2015-ben kiemelten kezeljük a munkavállalókra vonatkozó felelős programokat, valamint a kis- és középvállalkozásokat.

A pályázat menete

A szándéknyilatkozat beküldésének határideje: 2015. január 21.
A pályázat beküldésének határideje: 2015. március 18.
A CSR Piac 2015 kiállítás időpontja: 2015. június 4.

Részvételi díj
A pályázat benyújtásával a pályázók vállalják, hogy amennyiben a szakmai zsűri a megoldásukat a 2015. június 4-i kiállításon bemutatandók közé választja, kiállítóként részt vesznek a rendezvényen, és az alábbi díjszabás szerint kiállítási díjat fizetnek.

Kiállítási díjak:

  • Nagyvállalatok számára (250 fő feletti alkalmazotti létszám): 300 000 Ft + ÁFA
  • Középvállalatok számára (51-250 fő alkalmazotti létszámig): 80 000 Ft + ÁFA
  • Mikro- és kisvállalkozás (1-50 fő alkalmazotti létszámig): 25 000 Ft + ÁFA

A KÖVET Egyesület tagvállalatai számára a fenti kiállítási díjakból 30 % kedvezményt biztosítunk, a korábbi CSR Piacokon kiállítók számára pedig 20 % kedvezményt adunk. A fenti kedvezmények nem összevonhatók.

Pályázati kategóriák
A pályázaton bármely hazai vállalat vagy szervezet részt vehet. A CSR Piac megszokott kategóriái – a ’Legkiválóbb CSR Megoldás’ és a ’Valóban Felelős Vállalat’ – mellett idén a felelős foglakoztatás jegyében kis- és nagyvállalati kategóriában a ’Legkiválóbb Felelős Foglalkozatási Megoldás’ kategóriában is lehet pályázni.
Mivel bátorítani szeretnénk a kis- és középvállalkozásokat, hogy példaértékű, de sokszor rejtve maradt CSR megoldásaikat mutassák be, a legjobb kisvállalati pályázat a zsűri megítélése szerint ’Kisvállalati Különdíjat’ kaphat. A legkiemelkedőbb környezetvédelmi témájú intézkedést a zsűri a ’Környezettudatos Vállalatirányítás Különdíjjal’ jutalmazhatja.
További információ
A pályázatra való jelentkezéshez szükséges dokumentációt, valamint a részletes pályázati felhívást a KÖVET Egyesület weboldalán (http://www.kovet.hu/rendezvenyek/csr-piac-2015) találja.

Ha további információra van szüksége, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.

Pályázati információk

Varga Emese, CSR Piac projektvezető

vargaemese@kovet.hu, 06 1 473 2295