palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Danube Flow 2012

Ne szalaszd el a lehetőséget, vegyél részt a pályázaton! Szereted a Dunát? Van ötleted, terved, hogyan tudnánk felhívni a Dunára a figyelmet?

A Danube Flow célja, hogy márciustól-októberig különböző akciókkal, eseményekkel, projektekkel közelebb vigyük az embereket a Dunához, ismerjék és használják a folyót, fedezzék fel a természet közelségét maguk mellett.

Tegyél hozzá idén a Duna programjaihoz!
Indulhatsz önálló koncepcióval, de csatlakozhatsz a Nemzetközi Duna Naphoz, a Valyo által megvalósított Duna Tanösvény idei helyszíneihez. Számos kapcsolódó projekthez, programhoz tudsz te is hozzátenni, ha indulsz az 1 millió Ft összdíjazású nyílt pályázaton.

Mivel pályázhatsz?

VIDEÓ – INSTALLÁCIÓ – PERFORMANCE – GRAFIKA – PUBLIC ART

Beadási határidő: 2012. március 7.

Ha akarsz, egy klipet forgatsz a Dunáról, vagy művészeti, köztéri alkotást, ruha költeményt, játékot tervezel. Persze ha egy mobil vagy Facebook alkalmazásban tudnád legjobban kibontakoztatni kreativitásodat, akkor is várjuk az ötleteidet. Jöhet egy installáció, de akár egy komplett Dunára írt opera is. Nem szeretnénk megkötni a fantáziád, a cél, hogy a középpontban a Duna és környezete legyen.  

A Danube Flow programokról és a pályázatról tájékoztató előadások2012. február 8-án és 29-én este 7-kor az Impró Kreatív Töltőállomáson (1066 Bubapest, Ó utca 4.)

Jelentkezz, ha:

  • szereted a Dunát, a városod, ha fontos neked a víz, a természet, az emberek, a közösség
  • ha kreatív vagy, és ki tudod fejezni magad ecsettel, kalapáccsal, egérrel, betűvel, hangszerrel, bármivel

Ha érdekel a dolog, küldd el pályázatodat 2012. március 7-ig a info@mindspace.hu címre. Írd bele:

  • név, e-mail cím, telefonszám
  • rövid előéleted a munkádban/a témában
  • blogod, weboldalad, munkáid, portfoliódat, ha van
  • ötleted röviden
  • költségvetési terv röviden

Szakmai zsűri: Tihanyi Dominika (Újirány csoport), Bujdosó Attila (Kitchen Budapest, KÉK), Madarász Csaba (CEECN), Varga Dávid (Valyo), Buczkó Bence (Mindspace)

Kérlek küld tovább a felhívást minden olyan ismerősödnek, akit érdekelhet.

Ha nem szeretnél pályázni, de érdekel a dolog, fontos neked az ügyünk, akkor lájkolj minket a facebookon és megtudhatod hogy áramlik a Duna.

További részletek: danubeflow.eu
Kapcsolat
: info@mindspace.hu, mindspace.hu