palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

DeerParade – Street Art kézműves pályázat

gyulaj logoA Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. kézműves pályázatot hirdet 5 db életnagyságú dámszarvas bika szobor saját elképzelésű dekorálására a X. TRÓFEA Vadgasztronómiai Fesztivál keretein belül.

Jelentkezés: Csoportok, egyének, amatőr és profi művészek, kézművesek is jelentkezhetnek. A jelentkezés egy pályamű beküldésével történik, amit a pályázó saját elképzelése szerint készít el. A cél, hogy a pályamunka minél egyedibb és ötletesebb legyen.

Szobor dekorálása: A szobor hungarocellből és kőporból készült, így festhető, ragasztható, stb. Az agancsa eredeti dámszarvas bika lapátja, így az maradandóan nem dekorálható. Ennek ismeretében mindenki egyedi elképzelései szerint díszítheti saját eszközökkel és anyagokkal. A szobrok kiosztására reggel 8 órakor kerül sor, amikor a fesztivál kezdődik, és az alkotóknak 16 óráig kell befejezniük munkájukat. A munkához egy-egy pavilont és kisasztalt biztosít a társaság.

Letölthető dokumentum

deerparade016_palyazatifelhivas

Pályamunkák beküldési határideje: 2016. május 20.

A szobrok dekorálására a X. Trófea Vadgasztronómiai Fesztiválon kerül sor, 2016. június 4-én, ahol lehetőséget adunk a kézműveseknek munkáik árusítására is a jogszabályoknak megfelelő módon. A munkák a fesztiválon lesznek kiállítva, illetve a legjobb művek díjazásban részesülnek. I. díj: Családi hétvége Lengyel-Annafürdő vendégházban.
A pályaművek borítékán, csomagolásán a nevet, elérhetőséget és a DeerParade jeligét kérjük feltüntetni, hogy a nyerteseket értesíteni tudjuk.

Az elkészült művek a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. tulajdonát képezik, így a későbbiekben azokat szabadon felhasználhatja, amihez az alkotó a pályázat benyújtásával hozzájárulását adja.

Bővebb információ:
turizmus@gyulajzrt.hu
7090 Tamási, Szabadság u. 27.
(+36)74/573-943
http://www.gyulajzrt.hu