palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Deloitte Közös Többszörös 2011 pályázat

deloitte pályázatÉrtékteremtő program vagy eszköz beteg vagy hátrányos helyzetű gyermekek képességfejlesztésére. A Deloitte magyarországi társaságai a tavalyi évhez hasonlóan idén is pályázatot hirdetnek jótékony célú szervezetek, alapítványok számára. Idén azokat a pályázó szervezeteket keressük, amelyek valamilyen formában beteg vagy hátrányos helyzetű gyermekek képességfejlesztésében nyújtanak segítséget. Az elnyerhető összeg 3 millió forint.

A Deloitte magyarországi társaságai 2011-ben a „Deloitte Közös Többszörös” elnevezésű, értékteremtő jótékonysági program keretén belül pályázatot hirdetnek jótékony célú szervezetek, alapítványok számára. A pályázat középpontjában a beteg vagy hátrányos helyzetű gyermekek képességfejlesztéséhez nyújtandó segítség áll. A pályázó szervezeteknél döntő szempont a támogatás célja, vagyis elvárás a pályázókkal szemben, hogy röviden mutassák be jelenlegi munkájukat, és azt, hogy a beteg vagy hátrányos helyzetű gyermekek képességfejlesztése során pontosan mire szeretnék felhasználni a pályázaton elnyert összeget. A pályázókkal szemben támasztott további hangsúlyos feltétel, hogy dolgozzanak ki egy koncepciót arra, hogyan tudják a leghatékonyabban felhasználni a Deloitte-tól kapott támogatást. A Deloitte célja, hogy olyan ügyet támogasson, amely képviselője konkrét elképzeléssel rendelkezik arról, hogyan tud hatékonyan és átláthatóan rendelkezni a számára biztosított pénzösszeggel. Tudja, hogyan érhet el vele olyan multiplikátor-hatást, mely során a támogatással megvalósult eszköz vagy program önmagán túlmutatóan nem pusztán a közvetlen felhasználóira van hatással, hanem egy tágabb közösség is profitál belőle. Fontosnak tartja, hogy a program/eszköz széles közönség számára is hasznosítható legyen, általa új, távlati lehetőségek nyílhassanak meg esetleges jövőbeli projektekhez, azaz, extra értéket teremtsen az elnyert támogatással.

A pályázatokat a Deloitte magyarországi társaságainak Jótékonysági Bizottsága bírálja el. Az elnyerhető legmagasabb összeg 3 millió forint.

A pályázat beküldésének határideje: 2011. február 14. hétfő 18 óra. Az eredményhirdetés 2011. március elején várható. A jelentkezéshez a pályázó szervezeteknek csatolniuk kell az aktuális alapszabályukat, vagy egy igazolást a megfelelő hatóságtól arról, hogy nyilvántartott szervezetet képviselnek.

A pályázat nyertese a juttatást követően köteles a Deloitte magyarországi társaságainak adóigazolást küldeni, melyben igazolja közhasznúsági fokozatát, továbbá nyilatkozatot arról, hogy folytat-e vállalkozási tevékenységet vagy sem. Amennyiben igen, úgy szükséges lesz nyilatkoznia arról, hogy a juttatás évében a szervezet eredménye az adott támogatás nélkül nem lesz veszteséges. Az adóév elteltével a nyertes szervezet beszámolójának másolatát a Deloitte magyarországi társaságainak szükséges lesz eljuttatni.

Jelentkezésüket, illetve pályázataikat az alábbi elérhetőségek egyikén várjuk:

e-mailen: deloitteinhungary@deloittece.com
faxon: +36 (1) 428 6801

postai úton: Deloitte Zrt. | 1068 Budapest | Dózsa György út 84/C.

Az e-mail tárgyában, a faxon, illetve postai küldésnél a borítékon kérjük feltüntetni: „Deloitte Közös Többszörös”

Elérhetőség

1068 Budapest
Dózsa György út 84/c
MAGYARORSZAG
Budapest Hungary

Phone number : +36 1 428 68 00
Fax number : +36 1 428 68 01
Web: http://www.deloitte.com/

Forrás: http://www.deloitte.com/