palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Design Management Díj 2017

Felhívás a Design Management Díj 2017 elnyerésére.  A díjazott oklevélben és bruttó 1 millió forint összegű pénzjutalomban részesül.

A Design Management Díjat a Magyar Formatervezési Tanács a designtudatos vállalatirányítás elismerésére, eredményes alkalmazásának ösztönzésére alapította 2009-ben.
A díj célja, hogy bemutassa, a designtudatos szemlélet, a design alkalmazása és a vállalatmenedzsmentbe való integrációja hogyan járul hozzá egy szervezet küldetésének megvalósításához, növelve hatékonyságát, versenyképességét, és elismerje ennek kiváló példáit.
A díjat jelölés alapján lehet elnyerni. A díjra – a bírálóbizottság tagjain kívül – bárki jelölést tehet (saját szervezet is jelölhető).

A díjra jelölhető minden olyan jogi személy, illetve jogi személyiség nélküli gazdasági társaság, cég, szervezet, intézmény (a továbbiakban együtt: szervezet), amelynek székhelye Magyarország területén van.
A díjat elnyerheti bármilyen termelő vagy szolgáltatásokat nyújtó szervezet, amelynek tevékenységében hangsúlyos szerepe van a design alkalmazásának, és amely a jelen felhívást megelőző 5 évben végzett tevékenysége során a designmenedzsment alkalmazásával példamutató eredményt ért el.

Letölthető dokumentum

DMD_felhivas_jelololap_2017

Jelölni/jelentkezni a felhíváshoz mellékelt, illetve a Magyar Formatervezési Tanács honlapjáról letölthető (www.mft.org.hu) Jelölőlapon lehet. A Jelölőlapokat a Magyar Formatervezési Tanács Irodájához kell eljuttatni elektronikus levélben, vagy postai úton, egy példányban, ajánlott küldeményként.

Postacím: Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala,
Magyar Formatervezési Tanács Irodája,
Design Management Díj 2017
1438 Budapest, Pf. 415.
E-mail cím: mfti@hipo.gov.hu
(tárgy: Design Management Díj 2017)

A jelölések beadási határideje: 2017. április 11. (postabélyegző, valamint az e-mail feladási dátuma szerint)

AZ ELBÍRÁLÁSHOZ SZÜKSÉGES ELEMEK:

  • Kérdőív (megtekinthető az mft.org.hu honlapon)
  • Esszé (design beépülése a vállalat működésébe, designmanagement szemléletű bemutatása, max. 4000 karakter terjedelemben)
  • Egyéb, a szervezet designmanagement tevékenységét mélységében bemutató dokumentumok (ilyen lehet például: tevékenységét bemutató leírás, infografka, éves jelentés, termék katalógus, arculati kézikönyv, fotódokumentáció, iparjogvédelmi bejelentés lajstromszáma, publikációk, sajtómegjelenések, stb.)

DÍJAZÁS
Az értékelési szempontoknak legjobban megfelelő jelölt elnyeri a 2017. évi Design Management Díjat.
A díjazott oklevélben és bruttó 1 millió forint összegű pénzjutalomban részesül.