palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Design pályázat a „Literature Night” nemzetközi irodalmi felolvasóest vizuális profiljának megtervezésére

eunicAz EUNIC (European Union National Institutes for Culture) pályázatot hirdet, a „Literature Night” nemzetközi irodalmi felolvasóest vizuális profiljának, ezen belül logójának, plakátjának és a kapcsolódó kreatív elemeknek a megtervezésére.

Téma: „városképek”

Pályázók köre:  18-35 éves, magyar egyetemen tanuló, kreatív szakmák diákjai, képzőművész hallgatók, és már végzett diplomások

Díjazás: 100.000 Ft + ÁFA

„Literature Night”

A „Literature Night” a EUNIC ((European Union National Institutes for Culture) multikulturális rendezvénye, amely 2016. március 31.-én kerül megrendezésre.

A „Literature Night” program célja, irodalmi esteken keresztül az új, kortárs európai irodalom, fordítások és új irodalmi hangok kreatív bemutatása Magyarországon és Európán kívül.

Magyarországon ezen az estén az irodalom kedvelőknek lehetőségük lesz  egy irodalmi kalandozáson keresztül megismerni a legjobb nemzetközi kortárs irodalmat. Az irodalmi kalandozásnak Budapest ötödik kerülete lesz a házigazdája. Egy éjszaka alatt, több mint 20, a „városképek” témával kapcsolatban lévő nemzetközi író munkájához kerülhetünk közelebb, a Katona József színtársulata közreműködésével.

A EUNIC ehhez a programhoz szeretne egy innovatív, pozitív és igényes kivitelezésű promóciós anyagot készíttetni.

Letölthető dokumentumok

Literature-night-application-form

literature-night-call-for-submissions

Pályázatok benyújtási határideje: 2016. január 17. éjfél

A pályázatról bővebb felvilágosítás:
Telefon: +3614625066 telefonszámon
e-mail:  kolarova.len@czech.cz