palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Diákhitel Képző 2014. – festészeti, grafikai és fotóművészeti pályázat

diakhitelA Diákhitel Központ Zrt. festészeti, grafikai és fotóművészeti pályázatot hirdet a magyarországi közép- és felsőfokú oktatási intézmények hallgatói számára. A Diákhitel Központ több mint tíz éve áll a hallgatók mellett egyetemi éveik alatt azzal a céllal, hogy képzett diplomásként sikeres életpályát fussanak be. E szerepvállalásból adódóan fontos számára, hogy megismerje első számú partnereit: a diákokat. Éppen ezért a Diákhitel Központ ismét meghirdeti a Képzőt, a közép- és felsőoktatásban hallgató fiataloknak szóló képzőművészeti pályázatát.

Pályázni lehet minden festészeti, grafikai vagy fotóművészeti alkotással, ami művészi eszközökkel arra keresi a választ, hogy mit hozunk magunkkal a családunkból, hogyan van jelen a jövőnkben a múltunk.

A pályázat témája: „Családi örökség” -, azaz mit hozunk magunkkal a családunkból, hogyan van jelen a jövőnkben a múltunk?

A válogatás módja
A beküldött pályaművekből szakmai előzsűrizést követően a pályázat fővédnöke válogatja ki a díjnyertes, illetve a kiállításra kerülőalkotásokat.

A pályaművek beadási határideje: 2014. október 19. éjfél

Pályázati feltételek

  • A pályázaton indulhat mindenki, aki magyarországi középfokú vagy felsőoktatási intézmény tanulói/hallgatói jogviszonnyal (érvényes diákigazolvánnyal) rendelkezőhallgatója.
  • A pályázat egy kategóriában kezeli a festészeti (olaj, tempera, gouache, akril stb. technikákkal készített alkotások), a grafikai (sokszorosított vagy egyedi grafika,ide értve a számítógépes alapú képzőművészeti technikák) és a fotóművészeti(analóg vagy digitális) technikával készült műalkotásokat.
  • Egy pályázó maximum három pályaművel pályázhat. A pályázatban sorozattal nem lehet pályázni. A pályázatra kizárólag 2 évnél nem korábban készült és más, a Diákhitel Központ Zrt. által hirdetett pályázaton még nem indult műalkotásokkal lehet pályázni.
  • A pályázatban méretbeli megkötés nincs, de kizárólag a fenti műfajokban fogadunk el pályamunkákat.

A pályázat beadásának módja
Pályázni kizárólag a pályázati segédletben foglaltaknak megfelelő, egyértelmű adatokkal ellátott e-mailben lehet, és a pályaművekről készült fotók elektronikus beküldésével. (A lehetőség szerint jó minőségű, színhelyes fotók, reprodukciók minimális felbontása 72 dpi, minimális mérete 200 KByte legyen.)

kepzo2014

Letölthető dokumentumok

A jelentkezéseket az alábbi e-mail címre várjuk: kepzo@diakhitel.hu

A pályázat díjazása

  • A pályázat fődíja: 1 db iMac 21,5 colos Quad-core i5 2,9 GHz
  • A pályázat második díja: MacBook Air 11 colos 128 GB
  • A pályázat harmadik díja: iPad AIR wifi 64 GB
  • További 17 kiválasztott pályaműkiállításon vesz részt, illetve megjelennek a kiállítási katalógusban.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
A38 Hajó
kepzo@diakhitel.hu
+36 1 464 39 40