palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Digitális Kárpát-medence rajz és kisfilm pályázat

digitalis eromu logoA Magyar Nemzeti Digitális Archívum és Filmintézet (MaNDA) gyermekrajz pályázatot hirdet óvodásoknak és általános iskola alsó tagozatos diákjainak, valamint kisfilm pályázatot általános iskolásoknak egyénileg vagy csoportosan értékes nyereményekért!

Beküldhető bármilyen technikával készült gyermekrajz, illetve kisfilm, amelynek témája: „Digitális Kárpát-medence” A pályázati kiírás célja, hogy olyan digitális formátumú pályaművek szülessenek, melyek bemutatják hazánk fontos színhelyeit és jelképeit. Az elkészült rajzok és kisfilmek későbbiekben az ózdi Digitális Erőműben zajló Digitális Kárpát-medence kiállítást teszik színesebbé. Emellett további célunk az, hogy a rajzolás és filmkészítés örömén keresztül megmutassuk, hogyan látják az országunk fiatalabbjai hazánkat, milyen értékeket és helyeket emelnek ki, illetve tartanak fontosnak.

A pályázat regisztrációhoz kötött www.digitaliseromu.hu oldalon. A regisztrációra november 4-ig van lehetőség. A regisztráció után az elkészült rajzokat és kisfilmeket legkésőbb november 6-ig lehet beküldeni elektronikusan a rajzpalyazat@digitaliseromu.hu e-mail címre, illetve nagyméretű fájlküldő szolgáltatással a filmpalyazat@digitaliseromu.hu címre. Az eredményhirdetésen több kategóriában és korosztályban is értékes ajándékcsomagokkal jutalmazzuk a pályázókat, valamint több különdíj is átadásra kerül.

Letölthető dokumentumok

További információkért kérjük, keresse fel honlapunkat (www.digitaliseromu.hu),

valamint figyelje folyamatosan a Digitális Erőmű hivatalos Facebook oldalát. (https://www.facebook.com/Digit%C3%A1lis-Er%C5%91m%C5%B1-925984727464663/timeline/)

A pályázati felhívások teljes szövegét megtekinthetik a fenti honlapokon, illetve csatolva is letölthetik innen az oldalról.

További elérhetőségek kérdések esetén: info@digitaliseromu.hu