palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Digitális Képeslapkészítő grafikai pályázat

képeslapkészítő pályázatAz Alex OXO Webdesign Honlapkészítő és Grafikai Stúdió 5. születésnapja alkalmából Digitális Képeslapkészítő Versenyt hirdet, melynek célja a tehetségek felkarolása, közülük új munkatársak választása. Verseny a legjobbak kiválasztására!

Fődíj egy több mint 100ezer forint értékű grátisz weblap!

OXO Page 2010 – Digitális Képeslapkészítő Verseny

A Virtuális Képeslap témája:
Őszi varázs

Olyan alkotók, művészek jelentkezését várjuk, akik képesek részben vagy teljesen digitális technikákkal képi élményt nyújtó alkotásokat létrehozni. A pályázati művek alapja lehet saját fotó, esetleg szabadkézi rajz, de készülhet teljes mértékben szoftver használatával is. /Amennyiben nem teljes mértékben digitális program használatával készül a kép, kérjük az eredeti fotót illetve rajzot is küldje be. A legjobb, legötletesebb pályamunkák beküldői közül grafikus munkatársakat választunk!

A verseny célja: Az Alex OXO Webdesign jóvoltából 2010 augusztusában meghirdetésre kerül az OXO Page 2010 – Digitális Képeslapkészítő Verseny, melynek célja: még nem ismert tehetségek felkutatása, alkotásaik bemutatása, művészetük népszerűsítése, ismertségük növelése, valamint a legjobbak közül új munkatársak választása.

A versenyen indulhat: A verseny nyilvános, tehát amatőr és hivatásos alkotók egyaránt részt vehetnek alkotásaikkal, de a jelentkezésnél választaniuk kell-e két kategória közül.

A benyújtható versenyművek

A Virtuális Képeslap témája: Őszi varázs
Minden alkotás idetartozik, mely képeslapszerű megjelenéssel rendelkezik és amelyet keretszerű effekt határol.

Készülhet bármely digitális eszközzel, grafikai programmal, irányzatban és stílusban, de nem lehet mozgókép.

Követelmény, hogy a beküldött digitális kép a beküldő saját alkotása legyen. A versenyen indulni csak olyan alkotással lehet, mely kifejezetten e versenyre készült. A beküldésre kerülő képek mérete 640×480 pixel legyen! Benyújtani kizárólag JPG formátumú alkotásokat lehet! A pályaművön jól láthatóan, de a vizuális élményt nem rontva szerepelnie kell az alkotó nevének illetve művésznevének.

A verseny díjazása

A verseny végén több győztest is hirdetünk.

A száz legjobb pályamunka tulajdonosának díja: A nyertes versenymű ingyenes, korlátlan idejű megjelenést kap az OXO Webdesign Képeslapküldő Katalógusában;

A tíz legjobb pályamunka tulajdonosának díja: A fenti nyereményen kívül egy évre szóló megbízási szerződés az Alex OXO Webdesign-nal, melynek értelmében részt vehet grafikai megbízások teljesítésében alkalmanként megállapított díjért cserébe.

Az első helyezett az „OXO Page 2010 – Képeslapkészítő Mester” trófeát nyeri el az alábbi jutalmakkal:

 • Ajándék személyes weblap készítése több mint 100 ezer forint értékben, mely reprezentatív megjelenéssel bemutatja a nyertes valamennyi alkotását, egyéb érdeklődési körét, képekkel, szöveges tartalommal, elérhetőségi adatokkal, valamint egy évre szóló ingyenes adminisztráció, melynek során további tartalmakkal igény szerint bővíthető. A nyeremény nem egy átlagos honlap, hanem egy – mind küllemét, mind pedig szerkezetét tekintve – tökéletes weblap.
 • Egy évre szóló összetett megjelenési és reklámozási lehetőség az Alex OXO Webdesign Weblapján, ahol alkotásai virtuális kiállítás formájában az érdeklődők elé tárulnak.
 • A fentiekben megnevezett megjelenés a Képeslapküldő Katalógusban, valamint a Megbízási szerződés;

Különdíj: Wacom Bamboo digitális rajztábla tollal;

A megnyerhető Grátisz weblap tartalma:

 • reprezentatív design / 40 ezer Ft
 • programozás / 30-50 ezer Ft
 • képgaléria max. 50 kép / 20 ezer Ft
 • felkerülő fotók/ képek feljavítása Photoshop által
 • szöveg keresőoptimalizálása választott kulcsszavak alapján
 • közvetlen üzenetküldő doboz
 • Google térkép
 • Favikon
 • elhelyezés magas Page Rank értékű oldalakon
 • igény szerinti elhelyezés linktárakban
 • validálás, azaz tökéletesség / felbecsülhetetlen!

Részvételi feltételek: A verseny résztvevője tudomásul veszi, hogy a beküldött alkotások elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával (kiállításával) okozott személyiségi és szerzőijog-sértésekért minden felelősség a beküldőt terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is. Az Alex OXO Webdesign a versennyel kapcsolatos publikációiban az alkotásokról készült ábrázolásokat szabadon és térítésmentesen felhasználhatja, de az alkotások egyéb felhasználásához engedélyt kell kérnie az alkotótól.

Bővebb információ: http://www.alex-honlapkeszites.com/