palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Digitális megoldások a lakásfinanszírozásban pályázat

A Fundamenta Digiverzum Innovációs Verseny célja out-of-the-box digitális megoldások, új üzleti konstrukciók megtalálása, amelyek hozzájárulnak az ügyfélélmény növeléséhez az otthonteremtésben, a lakáscélok megvalósításában.

Pályázni – a Versenyszabályzatban részletezett módon – olyan megoldással lehet, amit képernyőképekkel, -tervekkel és sematikus ábrákkal vizuálisan is be lehet mutatni.

Milyen megoldásokkal lehet jelentkezni?

Minden olyan digitális megközelítés, alkalmazás, megoldás iránt érdeklődünk, amelyekkel növelhetjük az ügyfélélményt a lakásfinanszírozás terén, vagy azon túl. Lehet az akár nagyon radikális, forradalmian új, a belső folyamatainkat, vagy az ügyfelekkel való kapcsolattartást, kommunikációt újra értelmező megközelítés, új digitális eszköz is

Díjazás

A Verseny keretében kiválasztásra kerülő megoldások a Fundamentával közösen kerülnek hasznosításra Magyarországon, továbbá a Fundamenta lehetőséget biztosít a nyerteseknek a minősített informatikai beszállítói partnerei közé történő felvételre. Emellett elősegíti, hogy a Fundamenta külföldi anya-, és testvérvállalatai számára is bemutatásra kerülhessen a megoldás.

Versenyszabályzat

A pályázatokat elektronikus formában a digiverzum@fundamenta.hu e-mail címre 2017. október 20. 12.00-ig lehet beküldeni.

Pályázat beküldése: http://digiverzum.fundamenta.hu/