palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Digitális Miskolc! pályázat számítógépek ingyenes használatára

digitalis miskolcA nyertes pályázók 3 év időtartamra egy operációs rendszerrel és irodai alkalmazásokkal ellátott laptopot kapnak használatba. A számítógép a pályázati időszak lejártával is náluk maradhat, azt tovább használhatják. Újszerű kezdeményezés helyszíne lesz Miskolc, a miskolciak pedig ennek a haszonélvezői. Országos projekt első állomásaként a borsodi megyeszékhely lesz a minta: a Digitális Közösség Program keretében csaknem húszezer számítógép talál gazdára azok körében, akik ezen akció nélkül nem tudnának csatlakozni a digitális társadalom egyre növekvő tömegeihez.

Mire lehet pályázni a program keretében?

A pályázat célja a laptopok térítésmentes, személyes használatának biztosítása miskolci háztartások részére. A térítésmentes használat vonatkozik a laptopokra telepített operációs rendszerre és irodai programcsomagra, valamint a projekt keretében létrehozott alkalmazásokra is. A nyertes pályázó nem szerez tulajdonjogot, nem jogosult a laptop tulajdonjogát átruházni, biztosítékul vagy zálogba adni. Gondoskodnia kell az eszköz biztonságos megőrzéséről.

www.digitalismiskolc.hu weboldalon részletes tájékoztatót olvashatnak a pályázatról, a „Rövid pályázati útmutató” a Digitális Közösség Program legfontosabb tudnivalóit mutatja be.

A program indulása: 2013. november 22.

A pályázatok meghosszabbított beadási határideje:

Személyesen:  2014. január 17. 16:00    
Postán:             2014. január 17-ei feladással
Online:            2014. január 17-ei beküldéssel

A pályázatok beadhatók

  • online módon (2013. december 21-én éjfélig)
  • vagy postai úton (legkésőbb 2013. december 21-ei postabélyegzővel).

A RÉSZLETES PÁLYÁZATI FELTÉTELEKET az alábbi linkekre kattintva, letölthető és kinyomtatható pdf-dokumentumokban olvashatja.

HA ÖN AZ ONLINE PÁLYÁZÁS LEHETŐSÉGÉT akarja használni, a regisztráció és a bejelentkezés után a képernyőn megjelenő üzenetek, útmutatások szerint kell eljárnia, a rendszer végigvezeti Önt a pályázati folyamat egészén – kattintson ide >>>

HA ÍRÁSBAN ADJA BE PÁLYÁZATÁT, akkor az alábbi listáról válassza ki, töltse le és nyomtassa ki a szükséges űrlapokat, majd kitöltés után állítsa össze a pályázati csomagot. Ha a letöltés és kinyomtatás problémát okoz, a jelentkezési lapok térítésmentesen megkaphatók:

  • a programirodában: Ifjúsági és Szabadidő Ház, Miskolc, Győri kapu 27.
  • Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalában, Miskolc, Városház tér 8.

részletes pályázati feltételekben megtalálja, hogy mely dokumentumokat kell kitöltenie a pályázathoz, valamint hogy milyen egyéb igazolásokat, nyilatkozatokat kell csatolnia.

A programirodában hétfőtől, november 25-én 11 órától felkészült munkatársak várják az érdeklődőket.

Ugyancsak hétfőtől indul az online jelentkezés – de a honlapunkon már addig is érdemes tájékozódni a tudnivalókról. A pályázatok beadási határideje: 2014. január 17. 16:00     

Link: http://www.digitalismiskolc.hu/