palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

PMSZ logócsalád tervezési pályázat

pmszA PMSZ pályázatot hirdet jelenlegi grafikus azonosítójának megújítására. A pályázat célja nem kizárólag a PMSZ logójának megújítása, hanem egy legalább 3 tagból (PMSZ logó, Körkapcsolás logó, PM Szakmai teadélután logó) álló új logócsalád kialakítása. A megtervezendő logócsalád a szövetség általános logója mellett kötelezően kiterjed a PMSZ mára önmagában is értéket képviselő eseményeire (PM Szakmai teadélután, Körkapcsolás), illetve opcionálisan az egyes szervezeti tagozatokra is (Építési Tagozat, Agilis Tagozat). A logócsalád lényege, hogy vizuális egységességének köszönhetően egyértelműen jelzi az egyes elemek szigorú összetartozását, ugyanakkor lehetővé teszi az önálló brandet.

A Pályázók köre
Pályázatot valamennyi magánszemély, magánszemélyek csoportjai, társadalmi szervezetek, alapítványok, illetve vállalkozások egyaránt benyújthatnak.

A pályázat feltételei

A pályázat győztese

  •  75.000.- Ft pénzjutalomban részesül, továbbá
  • nevét (illetve saját logóját) a PMSZ megjeleníti valamennyi 2014-es rendezvény plakátján, illetve honlapján (www.pmsz.hu), ezáltal biztosítva kiemelkedő megjelenési lehetőséget a győztes Pályázó számára.
  • A PMSZ felajánlja a lehetőséget jelen pályázat győztesének, hogy az új logó szín- és formavilágához igazodó arculattervezési feladatok ellátására ajánlatot tegyen.

A benyújtott pályázatok elbírálása 3 körben történik:

  • A benyújtási határidőt követően a beérkezett pályamunkák előszűrésén esnek át. A PMSZ elnöksége szavazással dönti el, mely terveket fogadja el és teszi közzé a szavazók számára.
  • Ezt követően a tagság, illetve az érdeklődő nyilvánosság lehetőséget kap a legjobb javaslatok megtekintésére a PMSZ honlapján és közösségi oldalain, illetve lehetőségük lesz szavazni a legszimpatikusabb pályaműre. A szavazás menetéről a beküldési határidő lezárulását követően a honlapon és a közösségi felületeken adunk pontos tájékoztatást.
  • A szavazás lezárulását követően a PMSZ elnöksége az általa meghatározott szubjektív szempontok szerint hozza meg a végső döntést a nyertes pályaművet illetően.

Letölthető dokumentum

pályázati kiírás

Meghosszabbított beadási határidő: 2014. január 31.

A pályázat eredményhirdetésének határideje: 2014. február 28.

Link: http://www.pmsz.hu/