palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Digitális világ – pályázat ingyenes weboldal készítésre

Pályázat ingyen weboldal elkészítésére, vissza nem térítendő támogatással. Az első 10 jelentkező mindenképpen nyer! A pályázat záró dátumát követően szerződést kötünk velük! Legyen Ön is biztos nyertes! A többiek a legjobb üzletiterv alapján lesznek kiválasztva!

Pályázatot benyújthat bármely szervezet, cég, egyesület, alapítvány, intézmény, önkormányzat, egyéni vállalkozó és magánszemély.

Xpertstudio Kft ingyen elkészíti a pályázó számára a weboldalát.

Pályázat zárás időpontja:2016. Március 31.
Kérem, mielőbbi gyors jelentkezésüket a leírtakkal kapcsolatban elvégezni szíveskedjenek!

JELENTKEZEM és KITÖLTÖM a pályázati ADATLAPOT!

Meggyőződésünk, hogy a legtöbb pályázat az átlagemberek számára vagy túl bonyolult (külső szakértő bevonására van szükség) vagy a pályázati feltételnek komolyabb anyagi vonzata van, nem beszélve a vállalási kötelezettségekről.

Úgy gondoljuk, hogy minden ötletet értékelni kell, ebből kifolyólag a támogatás elnyerése nem a szerencsén múlik, ugyanakkor nagy szükségét látjuk az innovatív megoldások vagy a működőképes ötletek támogatására.

A pályázatok ahogy a felhívásban közzétettük teljesen ingyenesek, a feldolgozási díjat kell csak a pályázat benyújtása után a számlaszámunkra utalni a megadott feltételek szerint.

A weboldal készítés ügymenete és a nyújtott szolgáltatás azonos értékű a piaci feltételekkel, az üzemeltetési díjat (számlát) az Xpertstudio Kft fizeti ki a támogatott pályázók helyett.

A pályázat csak online adható be!

 

A nyertes pályázónak alábbiak szerint készítjük el a weboldalt:

 • gyors tárhelyet ad a weboldal működtetéséhez
 • php és SQL adatbázis
 • e-mail címek
 • ftp fiók létrehozása
 • külön domainek
 • levelezési listák
 • vírus-, és spamszűrés
 • korlátlan sávszélesség és fájlméret
 •  feltölti rá a megrendelő által biztosított induló tartalmat menükkel, képekkel, galériákkal, szöveges tartalommal, stb.
 • új domain regisztrációt, v. meglévő domain átregisztrációt és kellő számú E-mail címet ad a weboldalhoz
 • magyar nyelvű, felhasználóbarát adminisztrációs felületet ad a weboldal és a tárhely saját kezű szerkesztéséhez a tulajdonosnak

A pályázó rejtett költséggel nem szembesül. A weboldal domain nevének regisztrálását vagy más szolgáltatótól való átregisztrációt az Xpertstudio Kft végzi el az ezzel járó költségekkel együtt.

Az Xpertstudio Kft igényt tart arra, hogy a támogatott pályázó a megvalósult weboldalán hirdetést jelenítsen meg, valamint alján megjelentesse a Cég Copyright feliratát!

Figyelem!

A pályázat a Cég Pályázat weboldalán, a www.cegpalyazat.hu címen nyújtható be!

Ha a tájékoztató elolvasása után kérdése van, info@cegpalyazat.hu email címen teheti meg!

JELENTKEZEM és KITÖLTÖM a pályázati ADATLAPOT!