palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

A Digitális világ tanára pályázat

A MediaSmart Hungary Oktatási Kft. és a Telenor Magyarország Zrt. pályázatot hirdet óvodapedagógusok, tanítók és általános iskolai tanárok számára. A pályázatra jelentkező pedagógusok között 100 darab, egy évre szóló ajándék Hipernet szélessávú mobilinternet hozzáférést sorsolnak ki, illetve a jelentkezők, leadott pályamunkáikkal indulhatnak az értékes kategória-díjakért is!

A pályázat témája: a www.digitalisvilag.hu honlapon elérhető Digitális világ című oktatási anyag használata, hatékony pedagógiai alkalmazásának bemutatása.

A pályázat célja, hogy a pedagógusok kipróbálják a Digitális világ című oktatási segédanyagot és azt beépítsék oktató-nevelő munkájukba, amellyel az hatékonyabbá, eredményesebbé tehető.

Pályázatot nyújthatnak be: óvodapedagógusok, tanítók, általános iskolai tanárok.

KATEGÓRIÁK:

  • I. Óvoda: a Digitális világ alkalmazási lehetőségei az óvodások korcsoportjában. Az oktatási segédanyag óvodákban történő használatához ötletek, elképzelések, az 5-7 éves korcsoporthoz illő egyszerűsített alkalmazások bemutatása.
  • II. Általános iskola: ”Az én Digitális világom” – A jó gyakorlat bemutatása, módszertani tapasztalatok, új ötletek, a tanulók reakciójának leírása, óravázlat-variációk, módosítási, fejlesztési lehetőségek.
  • III. Kreatív Különdíj: A legkreatívabb pályázati anyag. Az írásos pályázatok mellett kiegészítő anyagként képes, videó alapú vagy más érdekes formátumú munkákat is várunk, amelyek akár más pedagógusok által is felhasználható „legjobb gyakorlati elemeket” mutatja be.

JELENTKEZÉS ÉS PÁLYAMUNKÁK BENYÚJTÁSA

A pályázatra történő jelentkezés feltétele: Pályázati adatlap beküldése!

A Pályázati adatlap a személyes adatok mellett nyilatkozatot is tartalmaz, amely egyrészt hozzájárulás a későbbiekben benyújtott pályamunka közléséhez, amennyiben a pályázó 1-3. helyezést ér el, másrészt igazolja a pályamű eredetiségét.
A jelentkezés feltétele a Pályázati adatlap

  • megfelelő tartalommal,
  • megfelelő formátumban,
  • jelentkezési határidőig

történő elküldése a palyazat@mediasmarthungary.hu címre.
Kérjük a pályázati adatlapot eredeti aláírás után szkennelve elküldeni.

Jelentkezési határidő: 2014. január 15. éjfél.

A pályamunkák tartalmi követelményei:
A pedagógiai tapasztalat és ötletek leírása minimum 3, maximum 5 oldalas terjedelemben (kb. 9-15 ezer karakter). A pályázathoz mellékelhető az alkalmazást bemutató, legfeljebb 5 fotó, rövid filmrészlet (illetve ennek linkje), gyermekmunka, tanulói alkotás is, e-mailben küldhető méretben, terjedelemben (videó esetén linken – Youtube vagy más videó megosztó rendszer segítségével). A Kreatív Különdíj kategóriában azon pályázatok indulnak, amelyek az írásos pályázati anyag mellett kiegészítő anyagokat is tartalmaznak.

A pályázat benyújtása a palyazat@mediasmarthungary.hu e-mail címre történik.

A pályamunkák beküldési határideje: 2014. március 16. éjfél.

A pályamunkákat szakmai zsűri bírálja el.
Az eredményhirdetésre 2014. április 9-én kerül sor a www.digitalisvilag.hu weblapon, ahol a további részletek is olvashatók.

Kategóriánként az első három helyezett pályamunka közlésre kerül a www.digitalisvilag.hu honlapon, a Telenor.hu weboldalon valamint az ISZE (www.isze.hu) Gyermekinformatika alhonlapján.

DÍJAZÁS

A pályázatra 2014. január 15-ig érvényesen jelentkezők között 100 db 1 éves szélessávú Hipernet előfizetést sorsolunk ki.

A március 16-ig beérkezett pályaművek közül a szakmai zsűri döntése alapján Óvoda és Általános iskola kategóriában 3-3 nyertest hirdetünk:

  • Első helyezett: Asus Transformer Pad – laptop és táblagép egyben
  • Második helyezett: Samsung Galaxy Note 10.1 táblagép
  • Harmadik helyezett: Samsung Galaxy S4 okostelefon

A Kreatív Különdíj kategória győztesének jutalma:

  • Huawei Ascend Mate phablet és egy ajándékcsomag, a Huawei Magyarország felajánlásával.

Link: http://www.mediatudor.hu/