palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

EDUCCKATE pályázat mentori gyakornoki programra

Hallgatóként vagy végzett szakemberként saját cég létrehozásáról álmodik, de nem tudja, hol kezdje? Ön vállalkozó és szeretne innovatív ötletekről hallani és új projekteket kidolgozni? JELENTKEZZEN MOST, és vegyen részt az EDUCCKATE program magyarországi megvalósulásában! (A részvétel ingyenes).
A pályázat célcsoportja:kulturális és kreatív szakok hallgatói, vagy már diplomás szakemberek, ill. olyan vállalkozók e szektoron belül, akik nyitottak újszerű képességek és készségek megszerzése iránt. 3 hónapos szakmai gyakorlat során együtt dolgoznak annak érdekében, hogy létrehozzanak egy innovatív terméket vagy kereskedelmi értékkel bíró szolgáltatást.15 hallgató és / vagy fiatal diplomás vehet részt vállalkozói képzéseken, amelyek során olyan készségekre és képességekre tehetnek szert, amelyek segítenek vállalkozásuk beindításában.

15 vállalkozó vehet részt mentori képzéseken, amelyek során olyan készségekre tesznek szert, melynek segítségével a jövő kulturális és kreatív vállalkozóit segíthetik.

Ezen kívül az egyetemi, főiskolai oktatók közül 3 fő vehet részt mindkét képzésben a projekt megvalósítása érdekében.

A jelentkezéseket 2013. november 15-ig fogadjuk, várjuk az alábbi linken.

http://educckate.eu/#!/mentoring

További kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésre az alábbi elérhetőségeken:
Tóth Csilla
Tanácsadó

CATRO Vezetői Tanácsadó Kft.
1133 Budapest
Váci út 76.
Tel: +36 1 344 5516
Fax: +36 1 344 5518
Mobile: +36 30 374 7810
E-Mail: cs.toth@catro.com
www.catro.com